Stemplingen af motorcyklister - Som forventet af TV2 - Kritisabelt arbejde af Niels Lykke Møller
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Som forventet af TV2

Stemplingen af danske motorcyklister lykkedes
Webmaster
11/04-2011 kl. 22:15

Et kritisabelt forarbejde er udført at journalisten, Niels Lykke Møller, som står bag dagens Station 2 indslag om farlige tricks på motorcykler. Indslaget havde titlen: Motorcyklister leger med døden på et hjul.

Programmet var fyldt med usandheder:
*) Flere af de benyttede videoklip fra nettet er udenlandske. Ikke danske.
*) Flertallet af videoklip er af gammel dato. Ikke noget nyligt passeret i trafikken.
*) Sammenblanding omkring 2007 uheld i KBH, der ikke skyldes baghjulskørsel, men kørsel indenom bus på cykelsti.

Der er til dato, ifølge vores informationer og data, ingen kendte eksempler på motorcyklister der har dræbt medtrafikanter, grundet kørsel på et hjul.

Der er p.t. ca. 150.000 motorcykler i Danmark. Station 2 og Niels Lykke Møller kunne finde tre, trods længere tids søgen og forarbejde, der udfører dumheder på et hjul. Resterende var udlændinge fra diverse internet-klip..

De danske motorcyklister er meget voksne personer anno 2011. Gennemsnitsalderen er nu over 48 år. Altså er flertallet af de tohjulskørende personer over den alder hvor de stadig savner mors opmærksomhed. Dette efterlader kun få til udførsel af dumheder.

Utroligt at motorcyklisterne skal udstilles grundet nogle få galninge. Vores holdning er dog klar. Kørsel på et hjul blandt medtrafikanter er ikke acceptabelt. 

Dette indslag var af samme kaliber som da TV2 var med på sprit-razzia i forbindelse med Træf På Toppen. I indslaget nævnes at mange har drukket for meget, men det nævnes ikke at de næsten alle er billister. Kun to motorcyklister kørte med for meget i blodet. Altså tror seerene at det er træfgæsterne på motorcykel der kører berusede, trods det faktum at flertallet er lokale i deres biler.

 Alt i alt er TV2 vinderen. Kontroversielle indslag ses, og seere betyder reklamer. TV2 vandt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Som forventet af TV2

 1. Utroligt at motorcyklisterne skal udstilles grundet nogle få galninge. Vores holdning er dog klar. Kørsel på et hjul blandt medtrafikanter er ikke acceptabelt.

  Men i gør det selv gang på gang, sidste gang på CBR250R…..

 2. Det var jo kun hvad man kunne forvendte efter TV2´s stempling af motorcyklisterne ved Skagentræffet.
  Det kan dog næppe fremme forståelsen, når I selv viser baghjulskørsel på offentlig vej.

 3. Mener faktisk ikke at kunne huske magacin har kørt på et hjul når der er andre trafikanter i syne. Tror også det cbr 250 er et presseklip da det ikke ligner magacin gutterne, så mon ikke det er fra Honda. Men så skulle de måske ikke have brugt det.

 4. Sjovt nok kom jeg også til at tænke på "Træf på Toppen". Det journalistiske niveau lå i aftes på samme "højde" (dvs. lige over 0).
  Desværre var deres fremstilling kun med til at give MC folket et endnu mere blakket ry.

 5. Ved et nærmere kik på klippet med CBR250 på baghjul, har cowasocky ret. Det er ikke Tommy, og det er heller ikke den samme cykel. Men set i lyset af situationen bør Magasin nok være mere omhyggelige med hvad de viser.
  TV2 giver et helt forvrænget billede. Tallene viser noget andet. Jeg har aldrig set bevidst baghjulskørset på offentlig vej.

 6. Tv2 er ligeså populistisk som alle andre medier,desværre er det jo ogå medierne der bestemmer dagens politik.
  Det drejer sig kun om seertal.

 7. Jup – og kvaliteten af resten af station2 er lige så lav, det er een lang reklame for ordensmagten, ukritisk, og sensationslysten – En uhellig alliance, hvor etaten får penge til bekæmpelse af den "alt den grove kriminalitet", og TV2 får seere og reklameindtægter.

  Mange år siden jeg opgav at se det lort!

Skriv et svar

Giver børn en ny start