Solgt i rekordfart og returneret i vrede
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Solgt i rekordfart og returneret i vrede

Royal Enfield Classic 500 ups'er
CO
28/09-2018 kl. 06:00

MagaCin beskrev for nogle månede siden hvordan Royal Enfield. d. 25. Juli solgte 1000 stk. eksklusive Royal Enfield Classic 500 Pegasus Edition. Salget som udelukkende foregik online var en bragende succes, og den indiske motorcykelproducent kunne melde alt udsolgt på blot 178 sekunder.

NU ser det imidlertid ud til at en del kunder er begyndt at anse modellen for knap så eksklusiv.

Kort tid efter online salget af Classic 500 Pegasus Edition, lancerede Royal Enfield yderligere de klassisk inspirerede modeller Classic Signals 350 som du kan læse mere om her.

Flere kunder som købte modellen Classic 500 Pegasus Edition, bemærkede efterfølgende at såkaldt eksklusive komponenter dedikeret specielt til 500 modellen, lige så stille var dryppet ned gennem rækkerne og havde fundet vej til de meget billigere og alment tilgængelige 350 Classic Signals.

Vi kan kun gætte på om designerne blev fanget af stemningen, blev en smule overentusiastiske, og besluttede at genanvende en del af de komponenter der gjorde 500 helt specielt og eksklusiv.

I hvert fald er nogle nybagte ejere som købte den langt dyrere Classic 500 Pegasus Edition ikke udpræget tilfredse med udviklingen. Ejerne har bemærket lige rigeligt mange ligheder i udseende og udstyr mellem den såkaldt eksklusive 500 og den billige 350'er. 500 ejerne har ligeledes bemærket at den langt mere økonomisk overkommelige 350'er er udstyret med ABS, imens deres dyrt indkøbte Classic 500 Pegasus Edition må undvære den sikkerhedsfremmende foranstaltning.

Nogle Classic 500 Pegasus Edition ejere er faktisk så fortørnede at de er rede til at skrotte modellen, imens andre i protest helt har nægtet at få motorcyklen leveret.

Royal Enfield har imødekommet de vrede kunder ved at etablere et tilbagkøbs-program. Forhandlernettet står for at modtage de returnerede Classic 500 Pegasus Edition modeller, og efterfølgende sælge dem til kunder, hvor forventnings-afstemningen er på plads.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start