Små ændringer på 123mc.dk - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Små ændringer på 123mc.dk

De flinke sælgere premieres
Webmaster
25/01-2012 kl. 14:30

123mc.dk er gennem de seneste to år vokset med lynets hast. Salgssiden har altid været gratis for både købere og sælgere, et setup 123mc.dk ønsker at bibeholde. Desværre er gratis ydelser ikke noget leverandører kan betales med.

Ifølge programmøren af 123mc.dk er datamængde og datatransport på serveren nu så stor, så serveren er i største version fra udbyderens side. Det betyder en astronomisk månedlig ydelse. En omkostning der alene overstiger al indtjening, som økonomien på 123mc.dk ser ud dags dato.

Det der virkelig koster i datakapacitet og datatransport er salgsannoncernes billeder. Derfor ændres 123mc.dk så fremtidige gratisannoncer kun kan indeholde et salgsbillede. Ønskes flere koster det 19 kr. for 18 billeder. Det betyder 123mc.dk stadig er gratis for dem der kender begrænsningens kunst. De der gerne vil have mange billeder på salgsannoncen betaler 19 kr. til serverens drift. Kort fortalt, de der bruger meget betaler, de der begrænser sig betaler intet.

På reservedelsannoncer ændres intet, da reservedelssælgere er flinke til at begrænse sig til et billede iflg. 123mc.dk.

Programmøren bag 123mc.dk mener dette er bedste løsning for at fortsætte gratis for alle.

Del med en ven

0 personer snakker om “Små ændringer på 123mc.dk

  1. SÅDAN! I min verden er det nemlig vigtig de bliver ved med at være gratis.

  2. jeg syns også det er en god løsning , et billede siger mere end 1000 ord, så det må jo være rigeligt 🙂

  3. Er på linie med Dexxa, syntes nok et billede er lige i underkanten…og kunne måske frygte at ideen med at 123 MC var "STEDET" hvor man solgte sin Mc går lidt fløjten….så man nu skal til at lede på 3-4 forskellige sider når man vil købe ………

Skriv et svar

Giver børn en ny start