Nyt EU lovforslag: Slut med lange forgafter
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut med lange forgafter

EU vil igen begrænse motorcyklisterne
Tommy Rønn
04/03-2012 kl. 17:00

Et nyt EU lovforslag skal standse ombygningerne med de lange forgafler. Forbudet skal til afstemning i april, og det forventes at det vedtages.

Vedtages dette forbud, er det fra 2014 slut med ombygninger af forgaflerne på de europæiske maskiner.

Del med en ven

0 personer snakker om “Slut med lange forgafter

  1. Gad vide hvad begrundelsen er for det?? Mon bare de keder sig igen ligesom dengang hvor de lavede lovgivning omkring hvor krumme argurkerne måtte være….

  2. Eller også må der være en sikkerhedsmæssig begrundelse for at forbyde de lange forgafler? Alt andet lige, så må det være noget sværere at lave en undvigelse og måske også bremse effektivt? Men da synd, hvis det bliver forbudt – ser da rigtig fedt ud og pynter da flot nede ved is-kiosken 😉

  3. Det er een person i EU, der har foreslået dette. http://www.bike.se/nyheter/euforslag-forbjud-choppers-93587

    I min verden er lange forgafler lige brugbare som grønne dyr i havregrynene, men det skal dog ikke få mig til at kræve dem forbudte. Svenskerne har formentlig også en anden synsvinkel på sagen, da man må formode, at de har statistikker, der kan belyse, om "langgaflor" er oftere udsatte for ulykker kontra andre typer mc!

    Alt andet lige, så har det jo ikke nogen reel indvirkning på normal fremfærd, da det især er efterløbet, der afgør om en mc er i stand til at svinge eller ej! Ligeledes er langgaflorene heller ikke dem, der frister til at fremføre sig med de allermest voldsomme hastigheder!

  4. Nu var det jo ikke EU der opfandt normen for de krumme agurker, men grønthandlerne selv.
    En begrænsning for anvendelse af uegnede forgafler er der vel kun være et fåtal der ikke kan se det fornuftige i. Problemet med begrænsninger er at det let kan blive for stramt, således at konstruktive forbedringer heller ikke tillades.

Skriv et svar

Giver børn en ny start