Fyns MC Festival er afviklet for sidste gang
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut med Fyns MC Festival

Fyns MC Festival er afviklet for sidste gang
Kim Münster
22/11-2016 kl. 15:00

Foreningen Fyns MC festival har meldt ud på de sociale medier, at de er nødsaget til at nedlægge Fyns MC festival i 2017.

Foreningen melder, at der er to væsentlig årsager til at festivalen i 2017 må ophøre. Det har været svært for dem at skaffe frivillige hænder nok til, at få hjulene til at køre rundt. De nævner bl.a. at det ville være brud på deres koncept, hvis de skulle ud og hyre arbejdskraft i en frivillig forening.

Den anden væsentlige årsag er økonomien i foreningen. Fyns Mc Festival har de seneste år kæmpet med at få det til at hænge sammen med udgifter og indtægter, som bl.a. er følgerne af stigende priser fra leverandørerne af.

Magacin har ikke været i kontakt med Fyns MC Festival. Lukningen af Fyns MC Festival kommer til at givet et stort tomrum i event kalenderen for 2017. Fyns MC Festival har igennem de sidste 15 år formået at skabe et hyggeligt samt festligt MC-træf i Tusindårsskoven med omkring 2500 deltagere fra nær og fjern plus enkle fra det store udland.

Foreningen Fyns MC Festival, som er en sammenslutning af flere Mc klubber på Fyn, består stadig efter lukningen. Dette skyldes at kammeratskabet mellem klubberne forsætter og at de forhåbentlig i fremtiden kan arrangere mindre events på tværs af klubberne. Der udover holder det stadig døren åben for at der på sigt kan komme nye kræfter til, som har lyst (og tid) til at genoplive det ellers så hyggelige træf i Tusindårsskoven.

Fra Magacin’s side, skal der lyde et stort TAK til de mange frivillige, der de sidste 15 år har lagt arbejde i Fyns MC Festival samt et håb om at festivalen finder nye kræfter.

Læs hele opslaget her.

https://www.facebook.com/Fyns-MC-Festival-306780772711065/?fref=ts

Heldigvis har vi motorcyklister stadig to store træf i Danmark, efter afviklingen af Skagentræf og Fyns MC Festival, nemlig Thy Træf og Horsens State Prison. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start