Curtiss Zeus konceptmotorcykel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut med Confederate. Hvad nu?

Konceptcyklen Zeus er en radikal forandring fra Curtiss, det tidligere Confederate
Mathias B. Høj
15/05-2018 kl. 08:26

Designet kan som altid diskuteres og i den henseende er der intet nyt under solen fra Curtiss – firmaet der tidligere hed Confederate. Og så igen: Curtiss proklamerede tidligere at de ville gå over til kun at fremstille elektriske motorcykler. En ikke uvæsentlig beslutning, da de tidligere Curtiss og Confederate modellers design er ekstremt fokuserede om netop V2-motoren.

Deres nye konceptmodel Zeus betegnes derfor meget passende som en E-twin. Og den er så ny at der ikke engang er udførlige specifikationer eller priser endnu. Men de afslører, at Litium batteripakken er på 14,4 kWh. E-Twin-navnet kommer af at baghjulet via en fælles aksel drives af to elmotorer.

Curtiss skiftede navn fra Confederate i kølvandet på urolighederne i Charlottesville, Virginia, hvor en bilist bevidst dræbte en og sårede 26 ved at køre ind i dem i forbindelse med en racerelateret demonstration. Navnet Curtiss blev valgt for at hædre piloten og racerkøreren Glenn Curtiss, som opfandt den første amerikanske V-twin motorcykel.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start