Skandinaviske MC-blade i knæ - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Skandinaviske MC-blade i knæ

Indtjeningen svigter og negative årsregnskaber er resultatet
Tommy Rønn
24/03-2011 kl. 09:15

Ikke alle de skandinaviske blade har offentlige regnskaber, men dem der har, præsenterer resultater med røde tal på bundlinien. Meget røde. Vores skandinaviske blade viser altså samme tendens som bladene i resten af den vestlige verden.

Mediapress, som er det svenske blad MC Nytt, er endt med et resultat på minus ca. 2 millioner om året, de seneste to år. Se regnskab her.

Motopress, som er skandinaviske Bike, har genereret et endnu større underskud, nemlig minus ca. 2,5 million om året de seneste to år. Se regnskab her.

I begge regnskaber ses det tydeligt at det er omsætningen der er faldet. MC Nytt har på 2 år tabt 2,3 million i omsætning, og Bike har på samme periode mistet hele 4,7 million af deres omsætning.

Omsætning for et trykt magasin kommer kun fra to spillere. Annoncørene og køberne af bladet. Begge blade har altså mistet annoncører eller læsere. Eller måske begge dele.

Det er klart for enhver, at magasiner der over flere år genererer så store underskud, ikke kan fortsætte deres eksistens. Man må derfor formode vi snarest ser nye radikale tiltag fra magasinerne, så de kan få vendt skuden.

Del med en ven

0 personer snakker om “Skandinaviske MC-blade i knæ

  1. Blot et gæt, men i takt med at motorcyklisterne bliver ældre, og de unge finder det meste af deres læsestof på nettet, skal man måske undlade det mest "drengerøvs-agtige" i bladene! Omvendt er "Mc-Nytt" jo heller ikke præget af "spræl"!

  2. Jeg får selv BIKE ind af døren hver måned, men er på nippet til at opsige det. Der er efter min mening alt for meget "drengerøvsstof" i bladet. Der er trods alt grænser for hvor mange gange man gider læser om MC'er til 3-400000 ,som man aldrig får råd til !!! Lad os få nogle flere artikler om teknik (gerne komplicerede som man er nødt til at læse flere gange for at fostå ) eller test af brugte MC'er eller tja … markedet er måske bare for lille i DK.

  3. Bike skriver faktisk kun om 1000 ccm. racer som kun et meget lille publikum benytter sig af, samtidig er det for det mest gentagelser fra alle mulige uden- landske blade, som vi har læst, så jeg har meldt det fra

Skriv et svar

Giver børn en ny start