Skal du være Michelin-guide på to hjul? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Skal du være Michelin-guide på to hjul?

Er du ferm på de sociale medier og kan du lave en god rutebeskrivelse, så er det her måske et drømmejob for dig
Mikkel Skotte Sølvkjær
18/06-2020 kl. 05:00

Når en af verdens største og bedste dækproducenter ikke lige støber gummi, så har de alligevel gang i en masse projekter. Tag bare de verdensberømte Michelinstjerner, der hvert år hylder finere kogekunst på ambitiøse restauranter, og derefter trykkes til en komplet guide med prestigefulde anbefalinger af alverdens mad.
Den oprindelige guide fra år 1900 blev faktisk uddelt som en service fra bilforhandlernes side. Dengang var det en oversigt over tankstationer og værksteder i Frankrig, mens overnatningsmuligheder og finere madkunst nærmest kun var enkelte notitser, men meget har ændret sig med tiden.

Lidt mindre kendt er det, at den franske dækfabrikant også tilbyder guidede ture til forskellige destinationer og ruter, selvom det er i noget bedre overensstemmelse med firmaets gummiprodukter.

Ifølge et opslag på Facebook søges der lige nu en Michelin Moto France Guide, hvis opgaver skal bestå i at køre de franske landeveje tynde på to hjul som turguide for andre interesserede motorcyklister, skrive lidt om det undervejs, og dokumentere det med billeder til Instagram.
Guiden skal køre helt indtil slutningen af september.

For at komme i betragtning til stillingen, skal man uploade et fedt og inspirerende billede fra en motorcykeltur med hashtagget #guidemotoMichelin, tagge MichelinVoyage, og skrive en lille motorcykelhistorie, der siger noget særligt om dig.

Vi syntes det lyder som et sindsygt sjovt job. Tænk bare, en hel sommer på to hjul i de smukke alper og det franske landidyl – der er bare en enkelt hage ved det. Vedkommende der får jobbet, skal kunne tale flydende fransk, hvilket udelukker samtlige ansatte på redaktionen, og vi giver derfor stafetten videre til jer.
Håbet lever dog endnu, og vi krydser fingre for at Michelin eller andre dækproducenter kunne få samme idé til de nordlige himmelstrøg.

Vil du søge stillingen, skal du skynde dig lidt. Ansøgningsfristen er d. 19 juni.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start