Sjælden motorcykel sælges - Auktion slutter i morgen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sjælden motorcykel sælges

Auktionen slutter i morgen
Steffen Olesen
12/05-2020 kl. 08:12

Motorcyklen der er udbudt på auktion på amerikanske Bring a Trailer – BaT, er måske ikke en decideret sjældenhed i sig selv, men det er ikke hver dag man render over en ubrugt næsten 40 år gammel motorcykel, der stadig befinder sig i den originale indpakning.

1,2 miles på tælleren

Men det gør denne 1982 Honda CBX Supersport, der i sin tid blev leveret til Rick Case Honda i Cuyahoga Falls – Ohio. 

CB-krydseren som er lakeret i Pearl Altair White med blå og sorte stafferinger og er udstyret med matchende sidetasker, har i en årrække været en del af en samling i Florida, hvor den også blev opbevaret i den originale transportkasse.

Bemærk at kilometertælleren viser 1,2 miles, men distancen blev spolet på tælleren inden den funklende nye model i sin tid blev klargjort til transport i Japan.

Artiklen fortsættes under billedet


Auktionen slutter i morgen

Nu er det altså igen muligt at købe et praktisk taget nyt eksemplar af den ikoniske motorcykel med den luftkølede sekscylindrede 1047 kubikker, hvis du var så uheldig at gå glip af modellen der blev solgt på auktion sidste år.   

Modellen der blev solgt i April måned sidste år, var lige som dette eksemplar en Pro-Link version, og hammerslag faldt ved U$ 20.600,-. Et beløb der dengang svarede til dkr. 136.792,54

U$ 7.700,- er i skrivende stund højeste bud på CBX'eren der er udbudt til salg på BaT, så her er der måske mulighed for at gøre et kup. Et tjek på valutakurser.dk afslører, at beløbet efter dagens vekselkurs svarer til dkr. 53.065,32 

Men du skal op i gear for at sikre dig denne sjældenhed, for auktionen slutter allerede i morgen.

Og vær endelig opmærksom på, at der også er nogle omkostninger til gebyrer og fragt, medmindre du beslutter dig for at emigrere til USA for at nyde indkøbet.

Handelsbetingelser fremgår af BaT's hjemmeside, og her kan du også se hvem BaT anbefaler for eventuel transport af indkøbet.

Gå direkte til auktionen over Original-Owner 1982 Honda CBX Supersport in Factory Crate, hvor du kan læse yderligere om den fabriksnye Honda CBX og se flere billeder.

Bliver du den nye ejer?

Det må absolut være ved at være sidste udkald for at finde et fabriksnyt eksemplar af Honda CBX i den originale transportkasse, så vi forestiller os at prisen ryger betragteligt i vejret, når auktionen nærmer sig sin afslutning.

Men skulle du gå hen og blive den nye lykkelige ejer af dette stykke motorcykelhistorie, så husk endelig at give os et praj.

Det kunne vi nemlig rigtig godt tænke os at lave et lille skriv om.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start