MC Rejse og Racerløb: Silverstone er et dejligt sted
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Silverstone er et dejligt sted

En regulær drømmeudflugt for motorcyklister
Tommy Rønn
21/09-2011 kl. 12:30

Just hjemvendt fra Silverstone, og Ron Haslam Racingschool er alle MagaCin og 123 medarbejderne fyldt til bristepunktet af fantastiske indtryk.

En tur på Ron Haslam Racingschool kan anbefales til alle. Der er ufattelig meget at lære af den kompetente herre, og fun-faktoren er i verdensklasse. Vi fik ca. 50% af tiden i tørvejr, og 50% i silende regn. Faktisk så meget regn så den Fireblade undertegnede kørte, kunne trække hjulspind alle 800 meter ned af langsiden. Et perfekt mix.

MagaCin og 123 medarbejderne blev også bekræftet i vores evner til at køre motorcykel. Undertegnede lokkede instruktøren til at forfølge Jesper og Carsten med deres instruktør i silende regn. Det foregik mere sidelæns end lige, og instruktøren udtalte grinede efter kørslen: “You Danes are crazy. You go faster in the wet than most people do in the dry”.

Carsten og Jesper var undervejs med en instruktør som både figurerer ved British Superbike og leger sandsæk i en sidevognsracer. Undertegnede var med en mange-gange Isle Of Man pilot. Absolut potente drenge til dette arbejde.

Selv Asger, som normalt er god på tør vej men utryg ved regnvejr, fik den våde kørsel til at flyde rimelig efter kyndig og god instruktion.

Straks alle indtryk er på plads vil Carsten skrive en komplet beskrivelse af dette imponerende setup, der kan nås så let og erhverves så billigt af os danskere. Desuden har vores fotografer optaget til et helt TV-program som vil blive send efterår eller vinter.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start