De fem mest læste artikler på MagaCin i sidste måned
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sidste måneds fem Højdespringere

De fem mest læste artikler på MagaCin i sidste måned
Steffen Olesen
04/06-2020 kl. 05:13

Vejret har den seneste tid vist sig fra sin bedre side, og flertallet af danske motorcyklister bruger en stor del af tiden på at køre motorcykel.

Det afholder imidlertid ikke vores læsere fra, at kigge indenfor her på MagaCin for at holde sig orienteret om hvad der sker i motorcykelmiljøet og i motorcykelbranchen generelt.

For en måneds tid siden kunne du de fem mest læste artikler i April måned, og her får du listen over Maj måneds 5 højdespringere.

Førstepladsen for de fem mest læste artikler i Maj indtages af nyheden om, at tysk politi ifølge et fremsat lovforslag skal have bemyndigelse til at beslaglægge motorcykler der larmer for meget.

Artiklen fortsættes under billedet

#1 Læs Tysk politi skal konfiskere larmende motorcykler

Artiklen om den tyskernes forstærkede indsats mod støjende motorcykler er indtil nu årets mest læste artikel her på MagaCin. Men det er heldigvis ikke kun negativt ladede nyheder, der har fanget læsernes interesse i foråret.

På andenpladsen er vi nemlig i en helt anden boldgade, hvor læserne med glubende appetit kastede sig over artiklen om en 1982'er Honda CBX Supersport, der endnu ikke var pakket ud af den originale transportkasse, da den blev bortauktioneret i USA.

Artiklen fortsættes under billedet

#2 Læs Sjælden motorcykel sælges

Vi synes også selv, at historien om den overgemte CB-krydser var både lidt sjov og opsigtsvækkende, så vi er fulde af forståelse at den sag blev lidt af et hit. Vi fulgte faktisk også op på artiklen med information om hvad modellen blev solgt for.

På tredjepladsen over sidste måneds mest læste artikler finder vi en historie, der med lidt god vilje kan knyttes til månedens absolutte højdespringer. Når der gives gas på motorcykel ryger lydniveauet lidt i vejret, og det gør farten typisk også. Det kan have den konsekvens at man vinkes ind til siden af ordensmagten, og det var også det der skete for den 24-årige amerikaner Michael Alexander Workman.

Workman blev pågrebet efter en politijagt med næsten 300 km/t, men det er nok videoen fra politibilen der er mest opsigtsvækkende.

Artiklen fortsættes under billedet

 #3 Læs Fartsynder bryder klynkende sammen

If you can't do the time, don't do the crime… det var vores umiddelbare reaktion da vi så videoen, og de mange læsere der så videoen var enige i det synspunkt.

Men det er ikke kun myndighedernes restriktioner, sjældne motorcykler og klynkende fartsyndere der fanger vores opmærksomhed.

Vi er nemlig også historisk interesserede, og læser gerne om fortidig teknik og geniale opfindelser.

Fjerdepladsen over sidst måneds mest læste artikler indtages nemlig af historien om forgængeren til vore dages gashåndtag, samt opfinderen Sylvest H. Roper der på tragisk mistede livet i sædet på sin dampmotorcykel. Et fartmonster af format der blev noteret for en helt vanvittig tophastighed på 40 mph.

Artiklen fortsættes under billedet

#4 Læs Genial motorcykel kostede opfinderen livet

I artiklen herover fik vi et historisk tilbageblik, til en af de allerførste motorcykler, og vi er ligesom læserne begejstrede for at læse om genialitet, mekanisk snilde og revolutionerende opfindelser.

Og det er netop det gennemgående tema for artiklen, som indtager femtepladsen over sidste måneds mest læste artikler.

Rigtig mange har læst artiklen og set videoerne med den gigantiske 5 liters V-twin baseret på to cylindre fra en Pratt & Whitney R 1340 flymotor, samt de andre videoer med den 12-cylindrede Kawasaki Z2300, den femcylindrede totakter Kawasaki KH 500, samt flere andre af den geniale Allen Millyard's fuldstændig forrygende hjemmebyggede motorcykler.

Artiklen fortsættes under billedet

#5 Læs Video: MC med gigantisk 5 liters V-twin

Således ser listen over sidste måneds 5 mest læste artikler ud. Vi takker de mange trofaste læsere for den overvældende interesse, og er lidt spændte på hvilke artikler der markerer sig som denne måneds højdespringere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start