Gratis til Deep Purple koncert til HSPMF træfgæster
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sidste chance – Gratis til Deep Purple koncert

Tag med MagaCin og 123mc til HSPMF og få gratis Deep Purple koncert
Webmaster
12/05-2016 kl. 18:00

Mulighed for gratis Deep Purple koncert slutter i aften kl. 23.00.

MagaCin og 123mc Premium-brugere tilbydes gratis Deep Purple koncert i Horsens fredag d. 17. juni, hvis billetten til HSPMF (Horsens State Prison Motorcycle Festival) købes gennem Premium-bruger fordelsprogrammet.

Billet til årets store motorcykeltræf, HSPMF, som sandsynligvis bliver det største motorcykeltræf i Danmark i 2016, koster normalpris i Premium-bruger fordelsprogrammet, men fordelsprogrammet smider altså en gratis billet med til den store Deep Purple koncert i Horsens d. 17.

Fredag den 17. juni kan Premium-brugere altså sætte kurs mod Horsens og Fængslet. Da er der koncert med de hårdtslående, engelske veteraner i de rustikke omgivelser. Forude venter hit som ”Smoke on the Water”, “Hush”, ”Speed King” og ”Strange Kind of Woman” plus nyt fra de album, Deep Purple stadig med jævne mellemrum sender på gaden.

Deep Purple koncerten koster 600 kr. for alle andre end MagaCin og 123mc Premium-brugere. Så er du en af de mange der skal til HSPMF i 2016, kan det altså betale sig at købe billetten her. og få en gratis Deep Purple koncert.

Se mere her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Sidste chance – Gratis til Deep Purple koncert

  1. Sandsynligvis årets største motorcykeltræf i Danmark? Det er meget optimistisk. Thy Træf og Fyns MC festival tiltrækker 4-5.000 alt efter vejret. Horsens debuterede med 400 motorcykelister. Meget optimistisk tilgang.

  2. De officielle tal fra Horsens 2015 var samlet 2.400 over hele weekenden. Men der blev kun solgt 400 partu billetter, altså billetter til alle 4 dage. Mon ikke det er dette der tænkes på?
    Og jo, vi tror dette arrangement lander på 5-6000 gæster i 2016. Man har vel lov at håbe MC danmark er klar på store MC events.

Skriv et svar

Giver børn en ny start