Sletning af brugere på MagaCin og 123 - Valide emails
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

SERVICE-MEDDELELSE. Sletning af brugere

En kæmpe arbejdsprocess er startet i påsken
Webmaster
02/04-2015 kl. 19:00

I disse dage foregår et kæmpe vedligeholdsarbejde på MagaCin og 123. Da vores medier nu har eksisteret i godt 5 år, er mange tilmeldte brugerdata gamle og ikke valide mere. Det betyder at ved udsendelse af nyhedsbreve, serviceinformationer og andet, ender en stor mængde email i intetheden, da disse adresser ikke mere er eksisterende.

Det betyder også at vi er begyndt at få problemer med diverse Spam Cops, da vores servere sender mange mails til ugyldige mail-adresser, hvilket naturligvis skal undgås, så vi også fremadrettet kan udsende informationer via mails.

Hvis din brugerkonto forsvinder i processen, skyldes det at din mail-adresse ikke mere er aktiv. Så er det bare at oprette en ny profil med en valid mail-adresse og du er igen tilbage som aktiv bruger på medierne.

Vi vil også rydde op i fora og kommentarer på artikler, så indlæg fra ikke eksisterende vil blive fjernet så systemet igen er nyt, friskt og indeholder aktive personer.

Del med en ven

0 personer snakker om “SERVICE-MEDDELELSE. Sletning af brugere

  1. Go' idé. Hvis i samme omgang også får lidt gang i jeres bloggere ville det være fint, blogs som er ½ – 1 år gamle er ikke særlig relevant.

  2. Husk at indlæg til div Bloggere ikke kommer med FØR magacinet har haft det gennem deres censur hen over hvilken jo gør det lidt Stasig agtig

  3. Stasi mener mr jen jen vel. Prøv at se lidt positivt på tilværelsen. Måske det ændrer på de altid kritiske kommentarer.

  4. Mr jen jen. Dette med godkendelse af kommentarer på blogs er normen på alle medier. Ellers skal du se hvor mange ligegyldig kommentarer der kommer, der vil kalde bloggerne tåber, idioter og andet. Derfor er det et krav fra de fleste bloggere for at de vil spille med. Og vi forstår dem godt.

Skriv et svar

Giver børn en ny start