Nyt MC Blad: Seriøst MC-blad til Danmark?
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Seriøst MC-blad til Danmark?

Måske nyt blad på butikkernes hylder?
Webmaster
04/10-2011 kl. 23:00

Vi danskere bliver ikke just overhældt med seriøse MC-blade i vores butikker. Flertallet af butikkerne sælger intet med MC-indhold, og de få der gør, sælger oftest kun blade af tvivlsom kvalitet.

Et af klodens mest anerkendte motorcykel-magasiner, Cycle World, har netop fået nye ejere. Hearst Corporation har solgt til Bonnier Corporation som vi kender rigtig godt her i Danmark.

I Danmark står Bonnier Corporation bag udgivelser som Dagbladet Børsen, Bo Bedre, I Form, Illustreret Videnskab og mange andre. Nu ejer denne store internationale organisation også Cycle World.

Da Bonnier allerede har et godt distributionsnet her i landet, vil det være oplagt også at sende deres nye magasin med ud på hylderne. Vi vil hilse det velkomment hvis det sker.

Amerikanske Cycle World trykkes i 235.000 eksemplarer månedligt, hvilket gør dette til en mastrodont når der tales MC-blad. Forståeligt da dette er et velskrevet og informativt magasin. Normalt er det således at ca. 75% at et abonnement/løssalgs-magasin kommer frem til læserne, altså godt 175.000 Cycle World ud hver måned. Vores eneste danske løssalgs MC-blad magter kun godt 3% af Cycle World oplaget. Det siger lidt om størrelsen på Cycle World.

Nu sidder vi bare og krydser fingre for Cycle World når vores lokale kiosk.

Del med en ven

0 personer snakker om “Seriøst MC-blad til Danmark?

  1. Det er et absolut anbefalelsesværdigt blad – men det har nu været tilgængeligt i rigtig mange år, blot i digital form, og til en absolut overkommelig pris, jeg kom med første gang på et tilbud – 15$ for 2 års abonnement, og lige i tiden er prisen 22$ for 2 års abonnement (24 numre)

  2. Blade som Bike/Fast Bikes/TWO/Super Bike Fra UK og ovennævnte Cycle World har været i handlen på banegården og i div. bladhuse i mange år. Men til en pris på 80-100,- Herhjemme i DK. Er det kun tosser som Undertegnede der "Gladeligt" spenderer hundrevis af kroner hver måned.
    Ja jeg skulle nok have tegnet et abbonement for mange år siden.

Skriv et svar

Giver børn en ny start