Nyt MC Blad: Seriøst MC-blad til Danmark?
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Seriøst MC-blad til Danmark?

Måske nyt blad på butikkernes hylder?

Webmaster
04/10-2011 kl. 23:00

Vi danskere bliver ikke just overhældt med seriøse MC-blade i vores butikker. Flertallet af butikkerne sælger intet med MC-indhold, og de få der gør, sælger oftest kun blade af tvivlsom kvalitet.

Et af klodens mest anerkendte motorcykel-magasiner, Cycle World, har netop fået nye ejere. Hearst Corporation har solgt til Bonnier Corporation som vi kender rigtig godt her i Danmark.

I Danmark står Bonnier Corporation bag udgivelser som Dagbladet Børsen, Bo Bedre, I Form, Illustreret Videnskab og mange andre. Nu ejer denne store internationale organisation også Cycle World.

Da Bonnier allerede har et godt distributionsnet her i landet, vil det være oplagt også at sende deres nye magasin med ud på hylderne. Vi vil hilse det velkomment hvis det sker.

Amerikanske Cycle World trykkes i 235.000 eksemplarer månedligt, hvilket gør dette til en mastrodont når der tales MC-blad. Forståeligt da dette er et velskrevet og informativt magasin. Normalt er det således at ca. 75% at et abonnement/løssalgs-magasin kommer frem til læserne, altså godt 175.000 Cycle World ud hver måned. Vores eneste danske løssalgs MC-blad magter kun godt 3% af Cycle World oplaget. Det siger lidt om størrelsen på Cycle World.

Nu sidder vi bare og krydser fingre for Cycle World når vores lokale kiosk.

0 personer snakker om “Seriøst MC-blad til Danmark?

  1. Det er et absolut anbefalelsesværdigt blad – men det har nu været tilgængeligt i rigtig mange år, blot i digital form, og til en absolut overkommelig pris, jeg kom med første gang på et tilbud – 15$ for 2 års abonnement, og lige i tiden er prisen 22$ for 2 års abonnement (24 numre)

  2. Blade som Bike/Fast Bikes/TWO/Super Bike Fra UK og ovennævnte Cycle World har været i handlen på banegården og i div. bladhuse i mange år. Men til en pris på 80-100,- Herhjemme i DK. Er det kun tosser som Undertegnede der "Gladeligt" spenderer hundrevis af kroner hver måned.
    Ja jeg skulle nok have tegnet et abbonement for mange år siden.

Skriv et svar