Aprilia RS 660 bliver også tilgængelig i A2 version
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Seneste nyt om Aprilia RS 660

Den skarpe italienske racer bliver også tilgængelig i en mildere A2 udgave
CO
13/02-2020 kl. 10:00

Hvis du endnu ikke er helt opdateret på den skarpe italienske racer Aprilia RS 660 – der udover at se rigtig skarp ud – vejer beskedne 169 kg, byder på en tocylindret motor som yder 100 hestekræfter og er udstyret med den seneste APRC elektronik-pakke, så skulle du måske begynde med at læse artiklen Mød den nye Aprilia RS 660.

I artiklen kan du udover at se video med mellemklasse raceren, som blev officielt præsenteret på efterårets store Mc-messe EICMA i Italien også læse, at 660'eren faktisk også rammer markedet i en kr. 10.000 billigere naked version i form af Aprilia Tuono 660.

10 stærke billigere end hvad spørger du så, men du behøver heldigvis ikke lede efter svaret, for her kan du se prisen i Danmark på de nye Aprilia 660 sammen med priserne på alle de andre Aprilia'er i 2020. 

RS 660 får debut på Mugello

Vi må desværre nok vente lidt endnu på de første action videoer med Aprilia RS 660, som formentlig bliver skudt i forbindelse med modellens debut på den italienske racerbane Mugello d. 9. Maj.

Den karismatiske italienske racerkører Max Biaggi har meldt sin tilstedeværelse ved arrangementet, så vi gætter frejdigt på, at Aprilia benytter lejligheden til at producere noget cool action video med den kompetente fører i sædet.

Aprilia RS 660 ser rigtig skarp ud, og det er herligt at se motorcykelproducenternes voksende interesse for de sportslige motorcykler i mellemklassen… og lige så fedt at se at der også kommer en naked version.

Bliver tilgængelig i A2 version

Med ungdommens voksende interesse for at køre motorcykel, har vi funderet over om det mon på en eller anden måde var muligt at drosle de nye 660'ere til A2 kørekort, men nu er Aprilia kommet vores spekulationer i forkøbet.

Aprilia har nemlig for nylig i et opslag på sociale medier tydeliggjort, at producenten selv har gjort sig disse overvejelser.

Og nu bliver RS 660'eren tilgængelig i en udgave der kan drosles til A2 kørekort. 

Vis dette opslag på Instagram

A2 driving license? Aprilia RS 660 95 hp version confirmed! Keep updated! #Aprilia #bearacer #RS660

Et opslag delt af Aprilia (@aprilia) den

  

Smart tænkt af Aprilia, når man med denne fikse manøvre udvider den potentielle gruppe af købere ganske betragteligt. 

Og gode nyheder for begynderen der absolut må eje en sportslig italiensk motorcykel, men ikke vil lade sig nøje med det næstbedste, og senere har mulighed for at fjerne droslingen.

Vi kender endnu ikke den danske pris på A2 versionen, men følger naturligvis udviklingen i sagen, og holder dig selvfølgelig opdateret straks der er nyt.

Husk nu at se den lille video-snas med Aprilia RS 660 herunder.

Aprilia RS 660 is here!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start