Se Mc-motorsport GRATIS indtil 27. April
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Se Mc-motorsport GRATIS !!

Ingen betaling for videopass på motogp.com til 27. April
Steffen Olesen
21/03-2020 kl. 01:20

Nu er der godt nyt for dig, som gerne vil fordrive noget fritid med at se tohjulet motorsport.

Den velinformerede ved selvfølgelig allerede, at de første afdelinger af både årets MotoGP og WSBK løbsserier er aflyst, og mange roadracing interesserede er mildest talt skuffede.

Men fortvivl ikke, for som et lille plaster på såret, har motogp.com besluttet, at det indtil d. 27. April 2020 er ganske gratis, at se eller gense det samlede indhold fra hjemmesidens omfangsrige arkiv.

Sidste søndag kunne du her på side læse, at motogp.com tilbød os at se 10 udvalgte løb gratis, men nu er det flotte tilbud ekspanderet i en helt ekstraordinær grad.

For nu kan du nemlig ikke blot se alt hvad motogp.com's arkiver indeholder af racerløb fra perioden 1992 til 2020, men også alt hvad der findes af dokumentar udsendelser, eksklusive interviews og historiske højdepunkter… og det er ganske gratis.

En god måneds tid til at gennemtrawle videomaterialet lyder måske umiddelbart som lang tid, men husk nu på, at det faktisk er 18 års racerløb plus alt det andet materiale som er tilgængeligt, så der er vist rigeligt at tage fat på.

Klik på linket her for at få dig eget gratis videopass.

Og så vil vi egentlig gerne runde af med, at sige pænt tak til motogp.com for den superfede service midt i en rigtig træls tid. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start