Se FIM Awards Ceremony kl. 22.00 i aften - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Se FIM Awards Ceremony kl. 22.00 i aften

Fédération Internationale de Motocyclisme livestreamer i aften fra årets event.
CO
03/12-2022 kl. 13:05

Fédération Internationale de Motocyclisme med den lidt mere mundrette betegnelse FIM afvikler denne aften klokken 22.00 organisationens årlige FIM Awards Ceremony, hvor alle årets nye og tilbagevendende FIM World Champions samles, anerkendes og fejres både som individer, og som en del af deres teams.
Og i år for alle mulighed for at overvære eventen.

Årets event finder sted i Palacongressi Rimini i Italien, hvor man ved denne unikke lejlighed ikke bolt hædrer sportslige succeser, men også anerkender alle involverede i the FIM Trophies, der omfatter Women in Motorcycle Trophy; FIM Environmental Trophy; FIM Family Trophy; FIM Trophy for The Future; og FIM Road Safety Trophy.

Fremtidens motorcyklisme
Nyt til i år er lanceringen af projektet Ride to FIM Awards – the Future of Motorcycling, der åbnede mulighed for at adressere og udforske emner, som er fundamentale for fremtidens motorcyklisme.
En rejse via en firetrins raket med behandling af forskellige emner ved de fire samlinger af deltagere, som blev indledt torsdag d. 1. September på Misano World Circuit “Marco Simoncelli”, og nu leder frem til dagens FIM Awards.
Et projekt som bidrager til at cementere samarbejdet mellem motorsportens verden, industrien og medierne med inddragelse af kulturelle og sociale aspekter.

Live video kl. 22.00 i aften
Der transmitteres som nævnt i overskriften fra årets event i aften klokken 22.00, hvor motorsportsentusiaster altså har mulighed for at se verdens bedste kørere og deres teams blive hyldet.
Udsendelsen kan følges via FIM’s Facebook begivenhed LIVE# 2022 FIM Awards Ceremony.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start