2013 Kawasaki ZX6R 636 nu i Danmark - ny Kawasaki
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Se den nye Kawa live

Få butikker har det nye Kawasaki vidunder
Tommy Rønn
25/01-2013 kl. 14:00

Kun Xpedit i Farum og Ølgod, samt Midtfyns MC, er de heldige modtagere af den nye Kawasaki ZX6R. I de tre butikker kan denne nye supersport racer nu ses, berøres og beundres.

Kawasaki Ninja 6R kommer efter alt sandsynlighed ikke i flere danske butikker. Grunder er den næsten astronomiske pris på 218.000 kr. En næsten svimlende pris for en sportsmaskine i mellemklassen.

Den høje pris ærger os her på MagaCin. Konceptet i den nye Ninja 636 er nemlig perfekt. En lille let sag, med saft og kraft i rigelige mængder, samt både ABS og tractioncontrol så sikkerheden er i top. Absolut årets mest spændende sportslige nyhed.

Del med en ven

0 personer snakker om “Se den nye Kawa live

  1. Også lidt overflødig, eftersom den jo ikke matcher de andre i 600-klassen og ikke kan køre race i samme klasse som dem.. Troede det var derfor de i sidste ende aflivede den gl. 636, som i tests mod "rene" 600 cc blev rost for godt bundtræk, power osv.. ja, det er jo klart med flere cc. Direkte unfair (næsten snyd..) – kommer Yamaha så med en 643 cc's R6 – og Honda med en CBR 647,4 RR ?

  2. De laver også en 600 til supersport race. Jeg har dog lidt svært ved at tro at det er de ekstra 36 cc der giver mere bundtræk. Er det ikke lige så meget knaster, udstødning og justeringen af indsprøjtningen der gør det.

  3. Peter: 636cc er da 5% mere. 5% mere moment er ganske markant. Prøv bare at at ændre gearingen 5% 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start