2017 Benelli Leoncinio Basis og Trail Scrambler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Scrambler fra Benelli

2017 Benelli Leoncinio Basis og Trail Scrambler
Klaes Asaa
16/12-2016 kl. 16:51

En af Italiens ældste motorcykel producenter, som begyndte helt tilbage i 1911, Benelli, har valgt at gå ind I scrambler markedet. Fra Ducati, Triumph og BMW mfl. kommer der fabriksfremstillede scramblere. Scramblere er blevet et varemærke i sig selv på den måde. Nu ønsker Benelli at få del i kagen. Firmaet fra Pesaro i Italien har valgt at træde ind på scenen med Leoncino, som oversat betyder ”løveunge”, det relaterer til letvægts Benelli motorcykler fra 50’erne. 

Benelli, der er en del af den kinesiske Quianjiang Group Benelli, overraskede med deres nye TRK 502, en 500 ccm tocylindret mellemvægts motorcykel. Nu bruger Benelli den samme motor til den nye Leoncino, der kommer i 2 versioner – Basis og Trail. 

Et unikt design på begge modeller er løven fra Pesaro, som træder frem som en lille ”kølerfigur” på forskærmen. Stålrørsramme der holder sammen på det hele, og bagest en stænkskærm som tager den store del af stænk fra baghjulet. 

Basis versionen er bygget til gade brug, og har 17” både for og bag (120/70 + 160/60). En usd forgaffel og en bagsvinger med en højtliggende monobagdæmper. På Trail versionen der er bygget til offroad er der 19” foran og 17” bagpå (100/80 + 150/70). Der lidt forskel på affjedringen på de to modeller, her er det fjedervandringen der er gjort længere til offroad modellen. 

Begge Loencino scrambler motorcykel modeller fås i farverne rød, sølv, grøn og sort og vel at bemærke til en meget konkurrence dygtig pris, ifølge Benelli. 

Den nye Leoncino repræsenterer et autentisk og renhjertet design, som inddrager stil og tilgang fra de oprindelige scramblere. Det er spændende at se, hvordan Benelli klarer sig i konkurrencen med de øvrige udbydere.

Del med en ven

0 personer snakker om “Scrambler fra Benelli

  1. Bliver spændende at se hvad prisen lander på, og om kineserne har fået styr på kvaliteten…

Skriv et svar

Giver børn en ny start