Scrambler Ducati nyhed i aften - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Scrambler Ducati nyhed i aften

"Offroad fun is on its way"
Steffen Olesen
10/03-2021 kl. 08:00

Det kunne jo hænde, at du ikke lige fik noteret datoen 10. Marts i kalenderen som vi foreslog i sidste uge, da vi informerede om, at der er Ducati Scrambler præsentation 10. Marts.
Derfor iler vi med en påmindelse om, at det er i dag kl. 19.00 Ducati præsenterer en 2021 nyhed.
Som vi nævnte for en lille uges tid siden annoncerede Ducati nyheden med teksten “BE THE WILDEST”, og i skrivende stund er det ikke mere end nogle få timer siden, at Ducati på sociale medier løftede en flig af sløret for hvad vi får at i se aften.

Sidste uges tekst “BE THE WILDEST” og videoen der for nylig er delt på Facebook samt beskeden om, at “Offroad fun is on its way” efterlader ikke megen tvivl om, hvilket segment modellen vi skal se i aften er tiltænkt.
Men det bliver interessant at se, om Ducati er gået all in, og lancerer en seriøst hardcore terrængående model, der er udstyret med de fedeste komponenter fra lageret, eller om det er den velkendte Desert Sled, som er opdateret med lidt ny farvelade.
Hvem ved… man kunne jo krydse fingre for, at Ducati bare driller med den seneste video, og i virkeligheden lancerer Ducati Scrambler Desert X ??
Det får vi opklaret i aften. Så husk nu at holde dig opdateret via Scrambler Ducati’s hjemmeside, eller kig indenfor her på MagaCin senere på aftenen, hvor du som altid finder et lille skriv om de seneste nyheder.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start