Mc Hjelm: Schuberth C3 - Det kan I gøre bedre
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Schuberth. Det kan I gøre bedre

Den store hjelmproducent kan også fejle
Tommy Rønn
27/12-2011 kl. 11:30

Schuberth C3 har gennem flere år været en af de mest foretrukne hjelme blandt danske motorcyklister. Ikke svært at forstå, da netop C3 leverer det mange motorcyklister ønsker.

C3 er af klaptypen. Det betyder hagepartiet kan åbnes, så ansigtet kan luftes under pauserne. Ikke når den bruges under kørslen, da C3 ikke er godkendt som hjelm når den er åben. Mange C3 ejere tror fejlagtigt at deres hjelm må benyttes åben under kørsel, men politiet er i deres gode ret til at udskrive bøde for kørsel uden hjelm, hvis C3 benyttes åben.

Den normale C3 fungerer rigtig godt. Den er let at åbne og lukke. Komforten er god for flertallet grundet lækker indmad i hjelmen. Og udsynet er bare verdensklasse grundet et stort visir. Også tilbehøret imponerer, med bl.a. et godt samtalesæt til indbygning.

Hvorfor fejler C3 Carbon Limited Edition så? Denne fine udgave af C3 er udført af de lette fibermaterialer, men det virker som om Schuberth ikke helt har magtet at få disse fibre tilpasset ordentlig. Når vores udgave skal lukkes, er det nærmest umulig at få den til at låse, grundet dårlig pasning mellem kæbeparti og resten af hjelmen. Irreterende i hverdagen.

Da C3 Carbon Limited Edition kun er marginalt lettere, men over 2.000 kr. dyrere end en standard Schuberth C3 er den svær at anbefale.

Vi vil stadig vælge standard C3.

Del med en ven

0 personer snakker om “Schuberth. Det kan I gøre bedre

 1. Og jeg vil fortsætte med at køre med min Schubert C3 Carbon Limited Edition. Kan ikke genkende nogle af jeres ankepunkter.

 2. Hvem h… kører også med deres klaphjelm åben? Det giver slet ikke mening, og i mine øjne fortjener de bøden.

  Og hvorfor skulle lige præcis det at den er bygget af et lettere materiale gøre pasformen til kæbepartiet dårligere? Det er præcis samme mål hjelmene har. I må have fået fat i en udgave der har fået nogen knubs under fragten eller en defekt der er gået gennem kontrollen – For lige præcis DET kan godt lade sig gøre.

  Kasper/Lollands indlæg bevidner jo også om det må være jer der har fået en dårlig model. Jeg synes det er under al kritik at skrive en artikel baseret på en enkelt hjelm og give Schuberth det dårlige ry med på vejen.

 3. Kører folk med klappen åben må det jo være en klaphat og ikke en klaphjelm.

  Uanset om hjelmen er lavet i det ene eller i det andet materiale, er fakta vel at Magacin er i besiddelse af en hjelm hvor delenes indbyrdes pasning ikke er som det burde være. Jeg har svært ved at se hvorfor Magacin skulle undlade at kommentere dette. En fejl som denne må bare ikke komme ud til kunden.
  Nu håber jeg da at Magacin har reklameret over fejlen inden de har taget hjelmen i brug, og i så fald hvad er Shuberts reaktion.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start