Sæsonstart ved Rydbergs MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sæsonstart ved Rydbergs MC

MagaCin tager hul på sæsonen sammen med en masse glade motorcyklister
Mikkel Skotte Sølvkjær; Video af: Peter Bysted
11/03-2020 kl. 10:00

Temperaturen er lige rykket op på to grader, da min datter og jeg starter bilen for at køre afsted. På den ene side er jeg glad for, at mindstearvingen insisterer på at ville med, men på den anden side kunne det også have været skønt med en tur på nakken af kværnen i fastfrosset foroverbøjet stilling – skidt pyt, jeg lader andre om at tage den kolde tur i dag og holder mig til familiecontaineren. 

Der var god snak og hygge overalt i forretningen – også i værkstedet

Flot fremmøde og god stemning

Netop ankommet til Aidt kan jeg konstatere, at hele byen er brugt som parkeringsplads til sæsonåbningen hos Rydbergs MC – der er mødt rigtigt mange mennesker op. Overraskende nok er mange, på trods af vejret, kørt afsted på motorcykel. Få har taget en længere tur, fast besluttet på at deltage i sæsonstarten hos den midtjyske forhandler, men de fleste med MC-tøj på afslører dog, at turen til forretningen var kort, da de bor lige i nabolaget. 

Da jeg kommer ind i varmen, får min datter som det første øje på en blå Kawasaki Z1000 SX, der står blandt alle de andre grønne Kawa´er, og den skal hun selvfølgelig op at sidde på – en perfekt babysitter mens far ser sig omkring.

Stemningen er rigtig god, og over det hele falder snakken på nye som gamle modeller, udstyr og glædelige forventninger til den kommende sæson. Som du kan se i videoen her over, er der planlagt ture til Hartzen såvel som en ironbutt til det kolde Nordkap. Fælles for alle er glæden over forårets komme. Det er lidt som om, at regn og kulde træder i baggrunden, når motorcyklister samles for at fejre sæsonens start. 

Jeg kan se, at de fleste besøgende i løbet af dagen har handlet lidt forskelligt ind, og der bliver både langet motorcykler og udstyr over disken. Folk vil være klar til solen og særligt til de saltfrie veje – forståeligt nok. 

Hjem igen

Pludselig er der gået et par timer med bare at lunte rundt, snakke med det glade folk og kigge på motorcykler. Min datters begejstring for arrangementet er efterhånden ved at være brugt op, og mod min vilje må jeg give mig. Mens jeg tager den sidste bid af pølsen inden turen går hjemad, kaster jeg et sidste blik over forsamlingen, og konstaterer at sæsonen for alvor er i gang – hvor er det fedt!

På vej hjem i bilen, åbner himlen sig og solen brager ned gennem skydækket… Mon ikke jeg kan nå en tur, når jeg kommer hjem – jo det kan jeg godt. 

Jeg håber, at din sæson starter godt, og at du finder tid til at besøge din lokale forhandler til åbent hus eller sæsonstart. Det er fantastisk dejligt at møde engagerede mennesker ude i det ganske land, som alle utålmodigt venter på at kunne udleve deres passion til fulde. 

Vi ses på landevejen!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start