Særlig Vespa markerer Piaggio's 140 års jubilæum - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Særlig Vespa markerer Piaggio’s 140 års jubilæum

Du skal være hurtig, da den er kun til salg i fire dage
Nicolaus Johansen
18/04-2024 kl. 11:04

140-års aktivitet for det italienske mærke Piaggio, bliver i den grad fejret med en helt særlig udgave af den ikoniske Vespa.

Vi har før set særlige udgaver af den italienske scooter, men denne bliver med al sandsynlighed den mest eksklusive, da den unikke Vespa, meget logisk, bliver fremstillet i blot 140 eksemplarer. Men vil du være indehaver af den særlige model, skal du være særdeles vaks ved havelågen.

De 140 Vespa’er, baseret på GTV-modellen, er nemlig kun til salg fra den 18. april til den 21. april – samme dage der afholdes Vespa World Days 2024 Rally.

Meget passende bliver de 140 specielle eksemplarer iklædt Piaggio’s signaturfarver, hvid og to slags blå, hvor det meste af den fine scooter er hvidt, men der er masser af blå detaljer at få øje på.
Blandt andet er sædet blåt, og er pyntet med syninger i kontrastfarve, men har et hvidt cover, som får GTV’en til at fremstå mere sporty.

Blot 140 eksemplarer sendes på gaden

Forrest på Vespa’en finder vi i samme farve som sædet, den velkendte stribe, eller scooterslips om du vil, der lander ved den skærmmonterede forlygte.
Fælgene har også fået sig en lækker omgang blå lak, med fede detaljer i form af felter i den lysere blå tone.

Samme blå nuancer har Vespa-logoet der pryder siden af maskinen også fået. Næsten det eneste der ikke er blåt er passagerfodhvilere, udstødningen og kanterne af kåbedelene samt styr og spejle.

Ud over den særlige bemaling, og det faktum at der blot bliver fremstillet 140 eksemplarer af jubilæumsudgaven, er der ikke så meget særligt over den blå og hvide scooter. For under de flotte klæder gemmer der sig som nævnt en almindelig GTV-model med en 300 kubik HPE-motor, der leverer knapt 24 heste.

Til at tøjle de mange ponyer er Vespa’en udstyret med traction control, og som reglerne foreskriver er der naturligvis ABS-bremser.
Ydermere er modellen udrustet med nøglefri betjening, så det er nemt for dig at hoppe af og på når du turnerer mellem de smarte cafeer og drikker ægte italiensk espresso.

En almindelig Vespa GTV 300 letter din tegnebog små 84.000 kroner, og i skrivende stund er der ikke priser tilgængelige for den særlige 140 års jubilæumsudgave, men vi gætter på at det bliver mere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start