Bedste MC forhandler: Sådan vælger du MC forhandler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sådan vælger du MC forhandler

Ordnede forhold og styr på tingene foretrækkes
Webmaster
26/03-2012 kl. 11:30

1. Tjek hjemmeside. Er hjemmesiden for forhandleren opdateret, pæn og velordnet, samt moderne og af nyere slags, er der stor sandsynlighed for forhandleren også har styr på tingene. Er hjemmeside sjusket, gammeldags eller misvedligeholdt, er der stor sandsynlighed for forhandleren mangler overskud og tid.

2. Undersøg nøgletal. På hjemmesiden  http://www.proff.dk kan de fleste virksomheders regnskab studeres. Kører forhandleren med konstant underskud, er butikken og værkstedet måske væk i morgen. Dette skaber problemer for kunderne. (Opbevaringer, Gavekort, Reparationer, Garanti etc.)

3. Forretning. Er hylderne tomme eller rodede, og er varene i butikken af ældre dato, er der ikke meget styr på indkøb og salg. Måske ikke det bedste sted til at gøre dine indkøb. 

4. Værksted. Er værksted beskidt og rodet, tager alle operationer længere tid, samt er svære at overskue for mekaniker. Du betaler for det ekstra tidsforbrug, og du bliver let sorteper hvis der sjuskes.

5. Viral information. Lyt efter anbefalinger og advarsler. Sjælden brand uden ild. Brug kun virale informationer af nyere dato, da butikker og ejerskab ændres konstant hos de danske motorcykel-forhandlere.

Del med en ven

0 personer snakker om “Sådan vælger du MC forhandler

  1. "VIRAL" information…. nyt ord ? det har jeg aldrig hørt om, mon der skal stå verbal 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start