Sådan skabes supermodellen Ducati Panigale V4SL
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sådan skabes en supermodel

Video: Ducati Panigale V4SL teaser #3
Steffen Olesen
24/01-2020 kl. 19:15

Det er faktisk ikke så længe siden, du her på MagaCin første gang kunne læse om den “hemmelige” Ducati Panigale V4 i artiklen Ducati Project 1708.

Med informationerne fra den artikel i frisk erindring, var vi rimeligt klædt på vedrørende tekniske specifikationer, da den første teaser-video for modellen – som leveres til de første forventningsfulde kunder i Maj måned – poppede op på internettet.

Den første teaser indledes med teksten Project 1708 efterfulgt af The Concept, og den anden teaser i rækken som ramte internettet kort tid efter etteren, indledes også med teksten Project 1708.

Men her blev indledningen efterfulgt af ordene The Mechanics. En absolut fed video der blandt andet viser supermodellen i fuld figur uden tøj på fra flere vinkler.

Nu er den tredje teaser offentliggjort

Vi har allerede konstateret, at de to første videoer følges op af yderligere seks episoder. Med produktionsstart af den serieproducerede model i April måned, har vi vovet os ud i at spå om kortvarige intervaller mellem frigivelsen af de resterende videoer.

Det viste sig at holde stik, for nu er den tredje teaser i serien offentliggjort.

Sædvanen tro indledes teaser #3 med teksten Project 1708. Den efterfølgende tekst The Components indikerer hvad vi kan forvente af indhold, men lige som i toeren er der også i treeren gjort udstrakt brug af videomateriale fra de foregående teasere.

Det gør imidlertid ikke videoen mindre seværdig, for i dette afsnit af fortællingen er Ducati Head of Vehicle Simulation Leonardo Bagnoli på skærmen. Her fortæller han om fokus på vægtreduktion og brugen af innovative materialer, samt giver et indblik i den absurd krævende proces det er at skabe en højteknologisk supermodel som Ducati Panigale V4SL.

Se Ducati Panigale V4SL teaser #3 herunder.

Jow da… vi synes også det er interessant at få et kig bag scenen, men vi må nok erkende, at vi også ser ret meget frem til noget video med det endelige resultat. Gerne med noget action hvor modellen fyres af på bane.

Men vi hænger naturligvis i, og viser også de næste videoer i serien, så husk nu at kigge indenfor her på siden med jævne mellemrum.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start