Sådan gik den store 123 auktion - Billige motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sådan gik den store 123 auktion

Mange fik indkøbt rigtig billige motorcykler
Webmaster
04/11-2015 kl. 14:00

Der blev handlet mange spændende motorcykler i seneste 123mc auktion, hvor rigtig mange købere gjorde en fin handel, og er derved blevet indehavere af særdeles prisfornuftige motorcykler.

Nogle eksempler på gode MC handler fra 123mc auktionen er f.eks. Kawasaki ZX10 1989 for 21.000 kr. Normalprisen på tilsvarende motorcykler er omkring 36-40.000 kr, så købet betyder motorcykel til ca. 1/2 pris for sælger. Og så var denne Kawasaki ZX10 endda med kun 31.000 km på uret og blev leveret nysynet.

Et andet eksempel på lidt af et prishit solgt på auktionen er en Honda Goldwing fra 1984. Normalt sælges tilsvarende motorcykler til 42-50.000 kr., men vinderen af auktionen fik en Honda Goldwing for 22.400 kr.

Også kultmotorcyklen Kawasaki GPZ 900 Ninja blev solgt for et meget lille beløb. Trods imponerende original og flot stand, og ca. 70.00 km på uret, blev kultmaskinen solgt for 21.400 kr. Tilsvarende originale og velholdte eksempler af denne klassiker koster ca. det dobbelte.

Mange andre motorcykler i auktionen har fået nye ejere, der har gjort en god handel i seneste 123mc auktion.

Der er ingen tvivl om auktion kan være muligheden for billig tilgang til fornuftig motorcykel for mange motorcyklister.

Da auktionen er en netauktion, følges den af lovens regler om 14 dages returret. 5-6 vindere af auktionerne har valgt at benytte denne returret, så ikke alle motorcyklerne i auktionen fik nye ejere, da nogle køb er annulleret. Disse motorcykler vil komme med på auktion igen i en senere runde, eller ende i forhandlernes udstillingsruder.

Del med en ven

0 personer snakker om “Sådan gik den store 123 auktion

  1. 5/6 vindere af auktionen har fortrudt ???
    Det er vel ikke helt normalt at der er så mange der fortryder.
    Er der folk der byder for sjov, eller er nogle af motorcyklerne i ringere stand end beskrevet.
    Bemærkede også første gang i afholdt auktion at nogle af motorcyklerne stadigvæk stod til salg flere måneder senere.

  2. det kunne være rart hvis der blev lavet en komplet liste med de modeller der er blevet solgt og til hvilke priser der bliver solgt på auktionerne

Skriv et svar

Giver børn en ny start