Blog på MagaCin - Lieslott Blixt - MC Touring - MFF
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så skal der læses blog (Opdateret)

Meninger og holdninger fra danskere med motorcykel - Nu incl. kommentar mulighed
Webmaster
14/11-2013 kl. 19:00

Endelig har MagaCin.dk fået blog-delen online. Diverse danske, der elsker motorcykler, er indkaldt til at ytre deres meninger og holdninger omkring vores fælles interesse, nemlig motorcyklismen.

Bloggerne kommer fra alle kroge af vores samfund. En politiker fra Christiansborg, forretningsføreren fra danmarks største motorcykelklub, ejeren af et af de helt store MC rejseselskaber, formanden for forhandlerne osv. Ja selv en menig motorcyklist er indkaldt som blogger. Fælles for alle, de kører motorcykel.

Det betyder at vi i fremtiden kan læse aktuelle indlæg fra disse motorcyklister. Indlæg der berører tidens trends og problematikker for alle på to hjul.

Ikke alle har endnu skrevet første indlæg, men snarest vil tekster kunne læses fra alle blog skribenterne. Efterfølgende vil bloggerne levere jævnlige tekster så alle kan følge motorcykel-verdenen, set med forskellige briller.

Vores blogs findes midt på forsiden af MagaCin.dk. Endnu et tilbud til vores brugere.

Del med en ven

0 personer snakker om “Så skal der læses blog (Opdateret)

  1. Fin ide med blogs, men hvorfor kan man ikke kommentere på dem? Blogs lever jo netop ved, at der er plads til kommentar og dialog…

  2. Er det formanden eller forretningsføreren fra Danmarks største motorcykel klub, der er inviteret som blogger?
    Og enig med Guzze, hvorfor kan der ikke kommenteres?

Skriv et svar

Giver børn en ny start