Yamaha MT 25 - Streetfighter - 2016 - 36 hp
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så kan i godt glæde jer drenge

En rå og kradsbørstig fighter til små penge på trapperne
Tommy Rønn
11/05-2015 kl. 12:00

Det ægte fighterlook og hele 36 hk til sølle 160 fuldtankede kg lyder som lidt af en drøm for ungdommen. Specielt hvis prisen er rigtig, og med rigtig pris menes ikke langt fra de 50.000 kr.

Noget tyder på en sådan drøm snart er en realitet. I Asien lancerer Yamaha nemlig snarest en MT25, som kort fortalt er en nøgen version af Yamaha YZF R25. Og da flere europæiske lande allerede taler om også at hente den nye fighter til deres lande, ser vi intet problem i at få modellen til Danmark.

Den påklædte version YZF R3 er blevet fornuftig modtaget i Europa. YZF R3 er samme motorcykel som den asiatiske YZF R25. Og MT25 er jo netop bygget på R3, hvilket garanterer kvaliteten. Eneste forskel er lidt færre ccm i R25 og lidt færre hk sammenlignet med R3. Altså kan der forventes en fin motorcykel til prisen i MT25.

Der er ikke nogen forlydender om en specielt nøgen europæisk version bygget på R3 hvilket også er irrelevant. Om en lille nøgen kriger har 36 eller 41 hk kan ingen alligevel mærke meget forskel på.

Nu venter vi bare på Yamaha får skruet produktionen op i gear, så produktionsapparatet kan levere nog så også vi i Europa kan få den nye lille kriger.

Del med en ven

0 personer snakker om “Så kan i godt glæde jer drenge

  1. Det kører for Yamaha for tiden. MT09 og MT07 fejede alt af vejen i deres klasser. R3 smadrer Ninja 300, og nu smadrer Yamaha's naked version også Z300. Godt med noget konkurrence, håber de andre fabrikanter vågner op.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start