Så hurtigt accelererer ZX10R - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så hurtigt accelererer ZX10R

0-246 km/t på 9,1 sekundt
Tommy Rønn
22/12-2010 kl. 15:15

Den nye Ninja ZX10R kører 246 km/t efter sølle 402 meter. Det er altså ganske vanvittige hastigheder den kan opnå mellem byerenes lysregulerede kryds, og man må håbe køberne af ZX10R forstår at styre de vildeste lyster.

Det er Cycle der har haft måleudstyret monteret på ZX10R. De brugte 9,4 sekundt til de 402 meter, men “spildte” 0,3 sekundt til reaktion. det betyder 9,1 sekundt i den idelle verden.

Vi er ret overbeviste om vi slår disse tal, når vi til foråret får ZX10R i hænderne og GPS monteret. Vi magter normalt bedre accelerationstider end vores konkurrenter, der ikke alle er så starterfarne fra racerløb som os, og oftest vejer mere end undertegnede. Men dette må vi vente med at opklare til moder-natur slipper isgrebet.

Jo den nye ZX10R kan godt skynde sig.

Del med en ven

0 personer snakker om “Så hurtigt accelererer ZX10R

 1. De tal lyder alså voldsomme , og synes forkerte

  jeg går ud fra at Mcen står orginal uden sænkning og forlængning og i orginal vægt

  En standart Busa/ZX12 osv kører 1/4 mil på 10,2-10.4 og 1/8 del på ca 6,4 med en Dragbike kører i sadlen

  Nu er der vist anti det ene og andet på kawaen , men kan så se at dens 60 fod på på en 1,68 er en meget lille smule bedre end de andre men vi er nede i 100 dele , og på 1/4 milen ser den også normal ud , at den så lige pludselig kan rykke så voldsomt og kører 9,1 den tror jeg alså ikke rigtigt på , men kan godt se Timeslippen siger det 😉

  Jeg har aldrig på min Dragbike med 300 hk som er forlænget og sænket og med speciel drag dæk med 304 hk kørt 9,1 sek på alm asfalt , selv om jeg har sat flere danske rekorder i år og vundet DM i den hurtigste klasse

  Men 100 % sikker den bliver vild spændende at følge , og hurtig er den helt sikkert

 2. citat

  "Vi er ret overbeviste om vi slår disse tal, når vi til foråret får ZX10R i hænderne og GPS monteret. Vi magter normalt bedre accelerationstider end vores konkurrenter, der ikke alle er så starterfarne fra racerløb som os"

  Med tanke på, at Cycle som regel benytter sig af rimelig kompetente drag racing chauffører og samtidig foretager deres målinger på deciderede Drag Racing strip's er det da en modig udtalelse!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start