Så hurtig er Kawasaki H2R - Den nye vilde på racerbanen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så hurtig er Kawasaki H2R

Video af den nye vilde på racerbanen
Tommy Rønn
08/10-2014 kl. 18:30

Kawasaki har nu sendt første video ud af den kommende H2R, der viser færdighederne på racerbanen. Den motorcykel virker usædvanlig kompetent.

På udstillingen Intermot i Køln, viste Kawasaki data til den inviterede presse. Standard H2 får +200 hk og H2R får 300 hk. Disse tal er altså officielle Kawasaki oplysninger. Det betyder H2R bliver den stærkeste serieproducerede sportsmaskine menigmand nogen sinde har kunnet købe.

Kawasaki gik helt i panik da nogle journalister talte om at opgradere en H2 til en H2R. De skræmte japanere talte om at 300 hk aldrig kunne køres på landevej. Vi ved de bliver klogere, da mange effekthungrende med garanti vil opgradere deres landevejs H2 til 300hk her i Europa.

Et er også sikkert. Når vi får lov at prøve H2 og H2R skal alle kræfterne lukkes løs. Det vil da være synd at lade en så stærk motor sode til grundet sejtræk og sløv gasgivning.

Vidende at BMW kommer med en ny S1000RR, med ekstra 6 hk, hvor den tidligere version magtede ægte 309 km/t, og nyheden med sikkerhed er hurtigere, er dette tal Kawasaki skal slå. Det gør 300 hk racerversionen med garanti også. Mange journalister gætter på en topfart mellem 350 og 400 km/t. Dette er også vores gæt.

Nu glæder vi os bare endnu mere til at prøve dette kommende fart-monster.

Desværre gætter vi også på en pris mellem 400 og 500 tusinde kroner i Danmark.

Del med en ven

0 personer snakker om “Så hurtig er Kawasaki H2R

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start