Bike-Show: Så gik starten - 12% flere besøgende
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så gik starten

Motorcyklismen med fornyet interesse
Webmaster
11/02-2011 kl. 22:15

I dag åbnede Bike-Show dørene for årets første dag, ud af seks, hvor danskerne skulle snuse til de nye modeller, mærke pustet og se noget action.

Dagen var absolut en succes, med 12% flere besøgende, sammenlignet med sidst der blev afholdt stor importør-udstilling i Danmark, nemlig i 2009.

Kan de næste dage fremvise selvsamme procentuelle stigning, er mere end 50.000 besøgere absolut en mulighed. Vi gætter på lørdag i Herning trækker op mod 15.000 gæster.

Alle nyhederne er på pletten, og mange udstillere havde tydeligvis gjort et stort arbejde af udsmykningen.

På MagaCin og 123mc standen fik vi mange rosende ord med på vejen, som f.eks: “I er det bedste der er sket for dansk TV“, “123mc er blevet en god handelsplads, jeg bruger aldrig andet” og “Det er rigtigt godt det i har gang i, fortsæt endelig“. Det er svært at få armene ned efter sådanne kommentarer, og vi tør godt afsløre de luner efter alt den tid vi har lagt i projektet. Tak for det.

Resten af weekenden afvikler vi på MagaCin og 123mc standen, en konkurrence hvor der udloddes et fedt Halvarsson motorcykelsæt, venligst sponseret af MC Huset. Kom endelig forbi og deltag i konkurrencen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Så gik starten

  1. Lørdag trak så 8.007 gæster gennem tælleapparetet, og søndag var jævnt sløv, med rigtig god plads på standende, så nogen rekordstor udstilling bliver der vist ikke tale om!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start