Så er det NU !! - du kan lære alt om Streetfighter V4
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så er det NU !!

Hvis du vil vide alt om den nye Ducati Streetfighter V4
CO
25/03-2020 kl. 18:15

Lørdag d. 21. Marts gjorde vi dig opmærksom på, at du i dag har mulighed for at få alt at vide om den nye Ducati Streetfighter V4.

Men der kan selvfølgelig være nogen som har glemt det, og andre som slet ikke ved det, så derfor får du lige denne påmindelse.

Jo, jo… vi ved godt at overskriften er en anelse vildledende, da eventen faktisk først løber af stablen om et kvarter. 

Men vi syntes lige du skulle have tid til at hente en kop kaffe og finde en komfortabel siddeplads inden livestream forestillingen begynder.

For vi ved nemlig ikke hvor længe showet varer, når eksperterne om 15 minutter er klar til at fortælle alt om den nye Streetfighter V4. Og så ved vi faktisk heller ikke, hvor mange af brugernes spørgsmål eksperterne har tænkt sig at besvare, og hvor lang tid hvert enkelt spørgsmål tildeles.

For en god ordens skyld får du også lige en snas video, så du får mulighed for at komme i den helt rette stemning, inden du scroller ned til bunden af artiklen for at finde links til begivenheden.

Det bliver cool nok at høre om den nye Ducati Streefighter V4 fra hestens egen mund, og vi er lidt spændt på, hvilke spørgsmål fra brugerne folkene fra Ducati vælger at besvare.

Ducati oplyser – som det fremgår af opslaget herover – at eventen kan følges på Facebook, Youtube og producentens egen hjemmeside.

Link til eventen på Ducati's hjemmeside her.

Link til eventen på Facebook her.

Link til eventen på Youtube her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start