Verdens mest maskuline motorcykel. Basta!
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så bliver det vist ikke mere maskulint

Matsort motorcykel med masser af kubik + grill + åben ild. Den her Indian henvender sig vist mest til mænd
Mathias B. Høj
03/08-2019 kl. 05:16

Livet er fyldt med store valg og her er en løsning til de som egentlig ikke gider at have familie og kværulerende passagerer med i sidevognen – men meget hellere vil have en bøf! For nu er der simpelt hen blevet lavet en Indian, der indbygget i sidevognen har en kæmpe grill. Indian har fået den produceret af custombyggeren Thor Drake.

Selve motorcyklen er en Indian Dark Horse, som med sine 1811 cc nok magter at slæbe en kuglegrill. Eller – kuglegrill er nok en underdrivelse: der er tale om en Traeger Ironwood 885 træfyret grill, som i størrelsesorden ser ud til at kunne klare mindst tre flæskestege. På samme tid. 

Om den ville kunne typegodkendes i Danmark er mere end tvivlsomt, da Dark Horse's kæmpe benzintank er mere end tæt på grillens flammer. Omvendt er det aldrig svært at finde tændvæske.

Kør sådan en fætter op i forhaven, og du vil for evigt have vundet grill-dysten på villavejen.

Om man bliver et bedre menneske af at eje sådan en maskine? Det er straks mere tvivlsomt. I hvert fald vil fristelsen til at køre dyr ned, som man umiddelbart griller bagefter, være noget nyt man skal forholde sig til.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start