Rygternes MC verden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rygternes MC verden

Der køres måske for lidt og tales for meget
Webmaster
02/08-2011 kl. 12:00

Sjældent sker det at vi ender på et MC samlings-sted, uden vi bliver overfaldet af velmenende motorcyklister der lige skal fortælle os det seneste nye. Problemet er bare at det seneste nye, ofte er en fjer der er blevet til hele hønsegårde.

I går kom vi forbi en forhandler, der lige skulle fortælle os at en af landets største forhandlere nu var sat under administration af importøren. Importøren havde placeret en barsk fyr til styring af butikken. Nu kender vi så butikken og kunne fortælle at den person er en gratis medarbejder, placeret af kommunen.

For et par dage siden blev vi konfronteret med budskabet: “I er blevet helt anderledes efter i er blevet opkøbt af DBA”. Da lignede vi et stort spørgsmålstegn. Vi bliver sikkert anderledes hvis vi opkøbes af DBA, men vi bliver ikke anderledes.

I det sjællandske taler flere forhandlere ofte om, at de konfronteres med deres egen konkurs fra kundernes mund. Noget kunden lige har hørt fra mosters onkels farmor.

Daglig tales om nye konkurser og opkøb. 99,9% af alle er pure spekulationer, hvilket er fair nok, men det bliver lidt trættene i længden.

Døm ikke nogen ude før det kan læses i Statstidende, og der kommer til at gå længe imellem noget sådan kan læses, da flertallet i den danske MC Branche har forstået at tilpasse sig disse mere normale tider.

Del med en ven

0 personer snakker om “Rygternes MC verden

  1. Jeg fik en kopi at magacin.dk's regnskaber igår. I beretningen står at de overvejer at fyre webmaster pga. besparinger.

  2. Sådan er det vist i mange brancher det er svært som folk altid skal dømme nogen ude…

Skriv et svar

Giver børn en ny start