Rygter: Bimota DB7 Streetfighter - en Tesi version
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rygter om Bimota DB7 Streetfighter

Rygterne taler også om en Tesi version
CO
05/07-2009 kl. 08:00

Nu tyder noget på at den Italienske producent igen kører på alle cylindre, efter at firmaet for ca. 5 års tid siden af industrimanden Roberto Comini på et hængende hår blev reddet fra fallittens afgrund. Sidste år sendte Bimota 480 stk. motorcykler ud til kunderne, og med fulde ordrebøger for 2009, ser det ud til at Bimota’s fremtidige virke foreløbig er sikret.

Bimota er ikke kendt for at læne sig tilbage og hvile på laurbærrene, og således vil de angiveligt på motorcykel messen 2009 i Milano præsentere en ny DB7 streetfighter. Det bliver spændende at se om Magacin.dk’s udsendte medarbejdere, ved efterårets motorcykel messe i Milano kan dokumentere fødslen af den lille ny. Streetfighteren skulle i trafikken blive lettere at bevæge sig rundt på, end det fædrene ophav hvoraf den udspringer. Firmaet hævder at den nye model ikke vil komme til at lide effektmæssigt efter forvandlingen fra Superbike til Streetfighter, og rent faktisk hævder de at modellen med lethed vil overgå den nye Ducati Streetfighter.

Vi er mange der håber på at rygterne taler sandt, og i spænding afventer eventuelle frugter af firmaets anstrengelser. Ingen tvivl om at en DB7 baseret streetfighter vil være en fryd for øjet. Men mindst lige så interessant er den allermest tyste hvisken i krogene om en mulig Tesi version af samme cykel.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start