Rydbergs MC og KB Motorservice modtager hæder - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rydbergs MC og KB Motorservice modtager hæder

Og prisen går til...
Steffen F. Olesen
10/01-2022 kl. 11:39

Som så mange gange før ser besætningen hos Rydbergs MC resultatet af passion, engagement og hårdt arbejde. Men også KB Motorservice har sat deres præg på det forgangne år.

Årets forhandler
Årets Kawasaki forhandler er en hæder som tildeles den autoriserede forhandler, der sælger flest Kawasaki’er gennem året, og det er altså ikke første gang prisen lander hos den midtjyske forhandler.
Et kort tilbageblik i arkivet viser efterhånden en lang stribe artikler og pressemeddelelser, hvori vi kan finde billeder af Henrik Rydberg med et stort smil på læben og et diplom i hånden.

Vi stod for en stor del af det samlede Kawasaki-salg i 2021, og det er vi stolte af, da vi jo har været udfordret af Corona og nedlukninger i store dele af året, siger indehaver Henrik Rydberg.

Det er således sjette år i træk titlen “Årets Kawasaki-forhandler” lander i Aidt, og Rydbergs MC har i firmaets mere end 35 år i branchen modtaget forhandler-hæder omkring 30 gange, både fra Kawasaki, men også fra Honda, der også forhandles i Aidt.

Vi er glade for den opbakning, vi oplever, og selvom der har været store udfordringer i både 2020 og 2021, er vi kommet styrket ud af coronatiden, fortæller Henrik Rydberg.

Importøren er glad
Også den danske Kawasaki importør har været ganske optimistisk gennem et par alternative år med Corona, og har ved flere lejligheder fortalt MagaCin, at man fra importørens side for det første er super stolt af forhandlernes indsats, men bestemt også er begejstret over de danske motorcyklisters opbakning til landets forhandlere i disse tider.

Årets Ninja
Det er ikke kun den forhandler der sælger flest enheder som modtager hæder fra importøren, men også den forretning som har formået at vækste mest.
Denne pris går under det meget passende navn Årets Ninja, og i denne omgang gik diplomet for størst vækst til KB Motorservice i Skive, da de har udvist den største procentmæssige udvikling i salget af Kawasaki motorcykler.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start