Rydberg's MC blev årets Kawasaki forhandler... igen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rydberg's MC blev årets Kawasaki forhandler… igen

Rydberg's MC i Midtjylland blev grundet flotte salgstal i 2019 igen kåret som årets Kawasaki forhandler.
Steffen F. Olesen
21/01-2020 kl. 05:00
For fjerde år i træk er Rydberg's MC udnævnt til ”Årets Kawasaki forhandler” som en anerkendelse af, at virksomheden i Aidt er den forhandler, der igen i 2019 har solgt flest Kawasaki motorcykler i Danmark.

Marck Lauritsen, indehaver af Carl Andersen Motorcykler A/S, der er den danske importør af Kawasaki:

“Vi har et stort og godt forhandlernet, og vi er godt tilfredse med salget i 2019. I Rydberg's MC gør de en stor indsats som Kawasaki forhandler, og derfor er vi glade for igen i 2019 at kunne kåre firmaet som den mest sælgende forhandler”

Tidligere er Rydberg's MC blevet tildelt Kawasaki's Ninja-pris, der er den pris der gives for den største procentuelle vækst blandt landets Kawasaki forhandlere.

Hos Rydberg's MC arbejdes der ihærdigt og målrettet som Kawasaki forhandler, og det ses blandt andet i form af at firmaet for få år siden indrettede et super flot Kawasaki-showroom, hvor et stort udvalg af motorcykler kan beskues inden eventuel prøvetur.

 

Indehaver Henrik Rydberg:

“Vi er stolte over, at vi igen er kåret som den mest sælgende forhandler, og vi ser det som et resultat af det arbejde, vi hver eneste dag gør for at betjene vore kunder bedst muligt.

Det er vanskeligt at præstere en stor procentuel vækst, når man i forvejen har så stor en omsætning, som vi har.

Jeg er stolt over den præstation, vores salgssteam har lavet. Det er et teamwork, der ligger til grund for vores resultater.”


Også Marck Lauritsen anerkender den store rolle Rydberg's MC spiller for Kawasaki på det danske marked:

“Det betyder meget for os med en så dedikeret forhandler af vore motorcykler. Rydberg's MC er en god ambassadør for hele vort program”


MagaCin ønsker Henrik og teamet et stort tillykke med den flotte titel endnu en gang.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start