Royal Enfield går all-in på livsstil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Royal Enfield går all-in på livsstil

Mere krom? Retro-militær-sidetasker? Nu kan du customisere din virtuelle Royal Enfield
Mathias B. Høj
27/11-2019 kl. 06:40

Royal Enfield motorcykler kan i en kritikers øjne godt se gammeldags ud – men virksomheden er meget moderne og bevidst om, hvad det er dens forholdsvis retro-interesserede kunder vil have.

Og det er vel at mærke unge kunder, som ikke nødvendigvis vil sidde med et fysisk produktkatalog, som de kan bladre i. Det er meget nemmere på en computer eller tablet. Derfor har Royal Enfield nu lanceret en funktion på deres side, hvor man tilsætte eller ændre dele på udvalgte modeller, med dele fra det store ekstraudstyrskatalog. Så man  kan se det med det samme.

Andre motorcykelproducenter har lignende funktioner og nu ligeså Royal Enfield. Indtil videre er funktionen kun at finde på den indiske webside, men mon ikke det bliver rullet ud til resten af verden, når det er færdigt? For der mangler lidt finpudsning, da ikke alle modeller og fancy dele er med. Du kan lege med konfiguratoren her – og husk prisen er opgivet i Indiske Rupees, hvis det ser lidt for dyrt ud.

Salg af gejl og ekstraudstyr er en vigtig indtægtskilde for motorcykelproducenter i det mere livsstilsorienterede segment. Spørg bare Harley-Davidson og Ducati. Det giver derfor god mening for Royal Enfield også at gå den vej.

Vil du prøve noget lignende med din egen (og måske knap så livstilsorienterede) motorcykel, kan du gøre det ved at finde en samme model på 123mc.dk og se listen med tilgængeligt ekstraudstyr. Beskrivelsen finder du her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start