Royal Enfield chef stopper - men rådgiver lidt endnu
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Royal Enfield chef stopper

Fortsætter som rådgiver til 31. Maj 2019
Steffen Olesen
11/01-2019 kl. 06:00

Efter fire år ved roret hos den indiske producent Royal Enfield, forlader Chief Commercial Officer Rudradtej Singh firmaet for at søge nye udfordringer.

Singh indstiller med øjeblikkelig virkning sin funktion som offentlig talsmand for virksomheden, og hans opgaver varetages herefter midlertidigt af Royal Enfield's Chief Financial Officer Lalit Malik.

Selvom Sing ikke længere er fungerende officiel talsman i medierne, fortsætter den tidligere CCO som rådgiver og vejleder for en kommende Chief Commercial Officer indtil 31. Maj 2019.

Rudratej Singh forlader Royal Enfield og søger nye udfordringer

Rudratej Singh tiltrådte jobbet hos Royal Enfield i 2015, og har været ansvarlig for branding, salg af tilbehør og marketing strategier i både ind og udland. Singh var involveret i lanceringen af Royal Enfield's Classic serier, og har haft stor indflydelse på markedsføringen af nye modeller som Classic 350 og 500, der omfatter modeller som Redditch, Signal og Pegasus.

Singh var dybt involveret i udvikling og markedsføring af Royal Enfield Himalayan, der beskrives som mærkets første Adventure-Touring motorcykel. Læs MagaCin's test af Royal Himalayan her.

Royal Enfield Interceptor 650 og Continental 650 der blev præsenteret på efterårets motorcyckeludstilling EICMA i Italien, hører blandt de vigtigste modeller der er lanceret på Singh's vagt.

To modeller der har skabt stor opmærksomhed, og som måske kan trække salgstallene i den rigtige retning.

I December måned 2017 kunne Royal Enfield rapportere om et salg på 66.968 enheder, imens tallene for December måned 2018 er mere “beskedne” 58.278 enheder.

Vi ønsker Rudratej Singh held og lykke med fremtidige projekter, og ser frem til at teste de spændende nye 650'er Royal Enfield snarest muligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start