Rockere fra Satudarah MC vil invadere Danmark
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rockere vil invadere Danmark – Satudarah

Rockergruppen Satudarah MC planlægger ekspansion til Danmark
Thomas F
03/09-2013 kl. 10:45

Den Hollandske rockergrupper Satudarah MC planlægger udvidelse til Danmark. Satudarah MC findes allerede nu i Belgien, Spanien, Tyskland, Malaysia, Indonesien og naturligvis Holland.

Satudarah MC er blandt de såkaldte 1% bander. Altså i en kategori hvor de i alverdens medier sammenlignes med Outlaws, Hells Angels, Banditos osv.

Ifølge Ice News er det danske politi obs på problemet omkring en kommende Satudarah MC invasion. Tormod Christensen fra Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter udtaler, at man har været vidende om det mulige problem i nogen tid.

Klubbens officielle hjemmeside findes her

Del med en ven

0 personer snakker om “Rockere vil invadere Danmark – Satudarah

 1. Tja , som jeg ser det er det er samfundet der er alt for VATTET til at håndtere den slags forbrydere.
  Vi bør opfinde et helt nyt sæt regler som hjælper os med at knalde dem der ønsker at pisse på samfundet og alle andre lovlydige borgere.
  Feks skulle man have lov at forsvare sit hjem med "deadly force", ligeledes skulle man smide folk ud af landet hvis de ikke kan opføre sig ordentligt. Politiet skulle opgraderes til at også være dommer/jury og evt også bøddel. Sæt kamera op i ALLE belastede områder, slå hårdt ned på alle der træder over linien. Så kunne det være at folk snart vidste hvordan man bør opføre sig.
  Jeg er ved at kaste op over at bander får lov at lave zoner hvor de reagerer og passer folk op og visiterer folk som om de var politifolk. De skulle fandmer javes ad helvede til og aldrig mere få lov at sætte sine ben her i DK. Smid dem ud , hvad skal vi med dem.
  Vi bliver nødt til at opscalere håndteringen , ellers taber vi kampen mod de fanatiske forbrydere !

 2. ^Enig

  Jeg synes godt nok det er at stramme den (måske lidt hen ad blåstempling) at bringe den slags nyhed på en MC side. Ser det lige så relateret til MC-isme som til bolig, fitness,… Jeg er nok lidt sippet, men har det bedst hvis jeg ikke skal mindes om det alle steder.

 3. Må give " Trykpaa" RET .
  Politiet skulle opgraderes til at også være dommer/jury og evt også bøddler ????
  Er det ikke det som de kæmper mod i Egypten
  Det er for mange jyske drengerøve i politiet til at jeg tør give den dem alt den magt
  Havde i søndags til bakkelukning en yderst ubehaglig kontrovers med en mc betjent som kunne ha blivet total fatal for mig hvis " Politiet skulle blive opgraderet til at også være dommer/jury og evt også bøddel "
  Men den jyske idiot måtte erkende at han var for langt over sin beføjelse til at være bøddel selvom idioten havde lyst til at henrette mig
  Man kan jo ikke få oplyst id på en betjent TROEDE faktisk at selv små selvfede mc betjente skulle vise id ved forespørgelse DET ville bondeknolden sgu ikke Er glad for at en masse mc køre så dette optrin eller er jeg sgu sikke på jeg var blivet anholdt

 4. Længe har de andre 99% af mc-folket prøvet at lægge afstand til en lille gruppe professinelle vaneforbrydere der tilfældigvis transporterer deres tatoverede steroidlegmer på 2 hjul mellem forbrydelserne. Og så bringes deres mulige indmarch i dk som en nyhed her – nu må i sku stoppe – det er vel ikke vaneforbrydermagacin.dk det her

Skriv et svar

Giver børn en ny start