Robbie Knievel springer over bussen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Robbie Knievel springer over bussen

Vil overgå faderens rekordforsøg
CO
16/12-2009 kl. 16:30

Robbie Knievel vil i Maj 2010 på motorcykel forsøge at hoppe over 16 dobbeltdækker busser.

Det er tre mere end stuntkørerens berømte far forgæves i 1975 forsøgte at forcere, da der med blandt andet brud på bækkenet blev sat en stopper for karrieren.

Faderens rekordforsøg fandt sted på Wembley Stadium i England.

Disse faciliteter er blevet en bekostelig affære at leje, og derfor vil 2010 forsøget finde sted på Battersea Power Station.

”Jeg får til tider sommerfugle i maven før et stunt, og nogle gange endda kakerlakker… det kommer an på stuntet”, udtaler Knievel junior. ”Jeg tror at det denne gang bliver kakerlakker. Min far sagde at jeg allerede som 12årig var en bedre kører end ham, så jeg er opsat på at gøre forsøget”.

Med reference til sin berømte afdøde fader Evel Knievel, vil Robbie Knievel benytte en Harley Davidson XR750 ved rekordforsøget.

En meget tungere cykel end de totakts dirt bikes Robbie typisk anvender.

”Nedslaget bliver utroligt hårdt, fordi affjedringen kommer på hårdere arbejde med en meget tungere motorcykel, og min ryg har efterhånden stået model til mange strabadser gennem tiden.

Selvom min fars forsøg endte med brækkede knogler og mange smerter, er jeg sikker på at han vil smile anerkendende ned til mig.

Vovehalse er en uddøende race, og jeg er stolt af at være opfostret af og selv være en af slagsen.”

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start