Rigtige mænd kører ikke Ducati - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rigtige mænd kører ikke Ducati

Aprilia driller Ducati voldsomt
Tommy Rønn
23/12-2010 kl. 22:15

Rigtige mænd kører Aprilia, Ducati er kun for tøsedrenge. Dette er ihvertfald hvad den nye Aprilia reklame fortæller.

Aprilia er voldsomt ude med riven for tiden. I lang tid har de været efter BMW, med et slogan der hedder: Vi kan ikke trylle, men vi kan vinde racerløb. Se f.eks: http://www.magacin.dk/motorcykler/artikler/vis.php?elementID=1479

Nu går det ud over Ducati i en ny munter reklame. Mange elsker Aprilias motorcyker. Et er sikkert, alle må elske deres voldsomt humorfyldte reklamer.

Se Ducati-drilleriet her:

Del med en ven

0 personer snakker om “Rigtige mænd kører ikke Ducati

  1. Fed reklame:-) Jeg vil dog ikke kalde manden en tøsedreng, men et billede af den metroseksuelle mand, der går mere op i stil og udseende end funktion. Han var helt sikkert på vej hen på den hotteste cafe i byen for at få en caffe latte…

  2. He-he. Men Ducatifolk er altså underholdende.

    jeg var en gang med til et træf, hvor Ducati klubben også var til stede. Om morgenen kom de og spurgte efter café Latte og fik at vide, at de kunne få kaffe med mælk. Senere skulle de vide, om rødvinen var fra Italien. Der fik de svaret, "at den var nede fra Brugsen, men uddeleren havde været på ferie ved Garda-søen i '76! Skal du ha' den eller ej?" Og tænk sig, den kunne sørme drikkes!

    Senere kom den tidligere Ducati fabrikskører Giancarlo Falappa, og så blev de da helt kulrede. Så var det dit og så var det dat de skulle have til Giancarlo, der holdt hof i hjørnet, med en horde savlende Ducati kørere, der bogstavelig åd hvert ord med øjnene, mens de sad på spring for at hente et eller andet til "Il Lejone"!

    Men hyggelige var de da, og når de blev tilpas tildrukne kunne man da også snakke om Honda og Kawasaki med dem!

  3. det vildeste jeg har oplevet omkring DUC var at stå i køen ind til gratis rullefelt check i Thorsø. Foran mig holder en spritny DUC. Mekanikeren kommer ud og sir til ham "den der tjekker jeg ikke – de plejer at eksplodere. Så det er på egen regning". Tak for kaffe. Nøj det var langer nase.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start