Bedste motorcyklist-reservedel - Reservedel nummer 1
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Reservedel nummer 1

Den bedste motorcyklist-reservedel opfundet
Jesper M
21/04-2011 kl. 20:00

Dagen i dag har bragt fantastisk vejr. Det sendte tusinder på nakken af deres motorcykler, også os fra MagaCin. Vi var undervejs på den nye Honda CBR 600F. Fantastisk motorcykel.

Trods det gode vejr, de tørre veje og den skønne motorcykel blev vi chokerede. Vi talte nemlig motorcyklister uden handsker. Næsten 1/3 var undervejs uden beskyttende læder på hænderne. Specielt i byerne kørte motorcyklisterne uden handsker.

De fleste uheld sker ved lav hastighed, og den menneskelige reaktion med at tage fra med hænderne, betyder 100% sikkerhed for håndskader, hvis beskyttelsen undlades og motorcyklisten rammes af styrt.

Nu ved vi faktisk hvorfor danskerne så gerne kører uden håndbeskyttelse. En opfindelse giver mulighed for indbygning af USB-stick, hvis hænderne skal genopbygges. Det er noget af det smarteste vi endnu har set. Opfindelsen er endda opfundet af en motorcyklist der mistede en finger.

Vi er åbenbart langsomme på MagaCin. Havde vi vidst dette noget tidligere, havde vi også kørt uden håndbeskyttelse, for at få USB-memory lige ved hånden.

Smart !

Del med en ven

0 personer snakker om “Reservedel nummer 1

  1. nu er det jo os min fødselsdag i dag så det er der for vi har haft så godt vejr 😀

  2. Hurra! Så kan vi endelig slippe for at køre med svedige hænder i sommervarmen.

Skriv et svar

Giver børn en ny start