Regulær sindsyge på to hjul - Ducati Streetfighter V4
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Regulær sindsyge på to hjul

Er vi overhovedet klar til sådan et brutalt bæst?
Tommy Rønn
17/07-2018 kl. 19:15

Hold fast på hat og briller. Ducati Panigale V4 er ubetinget det mest vilde og kompetente der findes på to hjul anno 2018. Dette tør vi god skrive under på da vi netop har testet dette helt vanvittige uhyre. (Testen vil blive publiceret her på siden en af de næste dage). Det siger sig selv at en motorcykel med op til 226hk, til minimale 174kg tørvægt, er en yderst potent og brutal sag. Helt enkelt et mordvåben i de forkerte hænder.

Nu er Ducati kommet på en endnu mere brutal ide. Hvorfor ikke fjerne kåben og producere denne vilde V4 racer i en streetfighter version? På den måde kan maskinen lettes yderligere, så præstationerne bliver endnu mere groteske.

CEO hos Ducati, Claudio Domenicali, sagde allerede ved præsentationen af Panigale V4, at denne motor er så perfekt, og at man agtede at bruge V4 motoren i flere kommende Ducati modeller. Her er så en af nyhederne med dette grotesk stærke kraftværk.

Motoren i Streetfighter V4 forventes at blive i eksakt det samme setup som på Panigale V4. Altså med minimum 214hk, og 226 hk med en original Ducati sportsudstødning. Sammenholdes dette med mindre egenvægt grundet tab af plast og kåber, bliver data på uhyret noget fra en fjern science-fiction. Nærmest skræmmende.

Billedet af Ducati Streetfighter V4 der her ses er produceret af JSD Designs, men skulle ligge tæt på det design Ducati selv pusler med til nyheden.

Nyheden er lækket af selveste CEO Claudio Domenicali, som også er manden der tidligere har fortalt at motoren vil komme i andre Ducati modeller. Derfor forventer vi at se Ducati Streetfighter V4 på Eicma udstillingen i Milano i november. 

Pludselig føles tidens vilde fightere som KTM Super Duke R, Yamaha MT-10, BMW S1000R osv. som gamle damplokomotiver i en datasammenligning. Vi håber Ducati leverer en pakke friske underbukser u.b. til de kommende købere af Ducati Streetfighter V4, for det får de med garanti brug for. Og kender vi Ducati priserne ret, så burde det ikke være et problem at fyre et par pakker underbukser med i handlen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start