Dba.dk - Stor regning til MC-sælgere - gratis salg slut
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Regningen for salg af motorcykel stiger

Slut med gratis salg af MC på DBA
Tommy Rønn
08/05-2013 kl. 00:30

Efter en god periode for forbrugere, med gratis salg af motorcykel på dba.dk, koster det nu igen at sælge motorcykel via markedspladsen på dba.dk.

Prisen er nu oppe på omkring hundrede kroner pr. uge for salg af motorcykel på dba.dk. Den pris er endda uden fremhævning og ekstra synlighed.

Dba.dk går dermed fra det forbrugervenlige gratiskoncept, til solid forbrugeromkostning.

Heldigvis for dem med en motorcykel der ønskes solgt, er gul og gratis samt 123mc, stadig markedspladser der tilbyder gratis salg af motorcykel.

Del med en ven

0 personer snakker om “Regningen for salg af motorcykel stiger

  1. Vi må jo konstatere at DBA ikke længere ønsker at have motorcykler på deres side. Fint nok med mig, jeg tjekker ikke der alligevel, når jeg skal købe.

  2. DBA er svær at søge specifikke motorcykler på fordi man skal bruge samme modelbenævnelse som sælger har tastet ind – så kun lille savn herfra.

  3. dba.dk – har ikke budt op med noget til MC folket i lang tid. Nu er der så endnu mindre at komme der for. Fint nok, 123mc.dk er alligevel bedre.

  4. hjort73 du er da dygtig til at læse 😉 Er det ikke også det der står i teksten 😉

  5. Min erfaring er at et salg på DBA virker. 123mc er ikke helt på højde med DBA m.h.t. respons på annoncerne. Gul og gratis er en jysk bondeportal på godt og ondt.

  6. kawa650 er helt uening. De eneste seriøse der kommer er fra 123 og jeg har lige solgt 3 motorcykler hvor alle blev solgt på 123 og ingen på DBA. Men ja der var fin response på DBA men det var bare ikke folk der ville købe. Og rigtig at G og G kun er jyske bondeportal.

Skriv et svar

Giver børn en ny start