Racerbane billigt til salg - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Racerbane billigt til salg

Den amerikanske Willow Springs Motorsports Park er blot vurderet til godt 15,5 mio. danske kroner.
CO
11/06-2024 kl. 08:57

Har du lidt skillinger på kistebunden, og går du med en lille drøm om at eje din egen racerbane, eller har mod på at arrangere et sammenskudsgilde i den retning, så læs endelig videre.
For nu er Willow Springs International Motorsports Park også kendt som Willow Springs International Raceway, der blev taget i brug i 1953 ifølge ejendomsmægleren Team Scarborough sat til salg.

Det fremgår af denne hjemmeside, og anlægget med et væld af faciliteter er af LoopNet vurderet til kun $ 2.253.440,- hvilket i skrivende stund svarer til lige godt 15,5 mio. danske kroner.

Helt præcis 15.627.381,06 danske kroner er selvfølgelig også en skilling for de 600 acres land, der svarer til omkring 243 hektar.
Men anlægget der ligger nær Rosamond i Californien omkring 130 km nord for Los Angeles, byder så også på både selve racerbanen med 3 såkaldte roadcourses, to asfalterede quarter-mile ovalbaner, en 3/8 mile jordbane med oplagte sider, en karting bane, en asfalteret drifting bane, mulighed for dragracing, og 160 acres bakket terræn velegnet til offroad kørsel.

Men det er en langt fra dækkende beskrivelse, og herunder følger hvad Team Scarborough fremhæver i punktopstilling.

 • Dining and catering facilities
 • Gift shops
 • On-site racing fuel and thousands of gallons of storage
 • Racing schools
 • Tire service
 • Garage rentals
 • Warehouse leases
 • Water wells 
 • Several single-family homes and apartments
 • Iconic hillside tower
 • Administrative, press, operations & maintenance offices
 • Maintenance, facility and groundskeeping equipment and vehicles

Banen lagde i sin tid asfalt til det første International Motorcycling Federation motorcycle race som blev afviklet i USA, de første American Motorcyclist Association events, landets første 24-hour motorcycle endurance race, og herlige arrangementer som King of the Baggers har også fundet vej til Willow Springs.

En lynhurtig søgning på internettet viser, at der også afvikles masser af trackdays for motorcykler på Willow Springs.
Og i en lidt anden genre end King of The Baggers, skal vi da også lige se et yderligere et videoklip fra Willow Spring, hvor man får en slags førstehåndsindtryk af banen.

Det kunne da være SÅ fedt at være medejer af den amerikanske racerbane, og selvom der er et stykke vej til USA, så kunne investeringen – hvis anlægget da bliver solgt til prisen – potentielt retfærdiggøres, hvis en større gruppe danske købere selv inddrog noget af beboelsen til lejlighedsvise ophold, og blandt andet sikrede sig indtjening via nogle af lejemålene.

Det er måske lidt tankevækkende, at beløbet fordelt på 1000 bane-entusiaster er relativt beskedne kr. 15.627,-
Men det er selvfølgelig ligegyldigt for motorcyklisten, som er vild med at køre på bane, og de 15,5 mio. danske kroner er et ubetydeligt greb i lommen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start