Danske Motorcykel Journalister: Go Morgen Danmark
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Pyh ha…

TV tid er en begrænset ressource
Tommy Rønn
08/06-2012 kl. 14:00

Det blev undertegnede, der blandt alle journalisterne i DMJ (Danske Motorcykel Journalister), der trak det korte strå, og måtte meget tidelig op for at præsentere Årets Motorcykel 2012 på TV2 i Go Morgen Danmark.

Problemet med den slags udsendelser er, at tiden er meget begrænset, og at en motorcykelelskende journalist har meget på hjertet. En dårlig kombination. Årets Motorcykel 2012 fik tildelt 5 min 20 sek hvilket ikke rækker til meget, men det vigtigste fik vi da med på den korte tid.

Klip på Go Morgen Danmark kan ses her.: http://go.tv2.dk/morgentv/id-50967409.html

Del med en ven

0 personer snakker om “Pyh ha…

 1. Ok indslag. Du kom da rundt om det meste. Hvis I nu kunne gøre jeres månedlige tv indslag lige så skarpe, så vil det glæde mig. Der er alt for meget snik snak. F.eks synes jeg senest at omtalen af V Strom var meget langtrukket.
  Forslag til fremtidige indslag:
  Besøg en dyno-jet tester – hvad gør en PC for din motor
  Lav et månedligt tema omkring køreteknisk. Selv om mange inkl jeg selv har været på jyllinge. Ringen på 2 dages kursus er der mange, der stadig kan lære noget
  Gode brugtkøb – kig på eksempler på mc til billige penge

 2. Det klarede du perfekt, sikke meget, og sikke interessant månedsprogrammerne kunne blive, hvis teknikken blev overført dertil.

 3. Ja ingen tvivl om at det er svært at lige få sagt det hele under pres – og fint at i overhovedet fik noget tid i medierne til at promovere motorcyklismen.

  Mht. til NC'en kvaliteter har jeg tidligere nævnt at jeg ikke synes det blev solgt rigtig godt, så det vil jeg ikke træde i mere 🙂

  Jeg har haft sådan en sag et stykke tid nu og har rendt ind i en del "ikke-motorcyklister", der er stillet spørgsmål. Det der har overrasket dem mest positivt har været:

  Udseendet – de fleste synes den er pæn

  Prisen – 100.000 og når jeg nævner at der også findes een til 90.000 så vækkes der drømme.

  D-ABS – At man kan trække bremsen så hårdt man vil og bremsekræften selv fordeles ud på for- og
  baghjul, er virkelig noget der løfter øjenbryn og besvares med "virkelig", "smart", "okay!?, "wow!"

  Benzinøkonomien – At den er opgivet til 27,9 km/l – men reelt går omkring 30 er endnu en øjenbrynsløfter.

  At den kan fås med automatgear og at der er en "not-the-tank" (det kalder englænderne det hulrum, som 'tanken' er), fornemmer jeg ikke er det der er mest spændende for potentielle nye motorcyklister.

Skriv et svar

Giver børn en ny start