Første video med Project 1708 Panigale V4SL
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Project 1708 Panigale V4SL

Første video med den nye Ducati Panigale V4 Superleggera
CO
16/01-2020 kl. 16:35

Som du kunne læse her på siden tidligt i morges, er den snarligt kommende Ducati Panigale V4 SL – som i øjeblikket går under dæknavnet Project 1708 – en slet skjult hemmelighed.

Læs mere i dagens tidligere artikel Ducati Project 1708, hvor du også kan se et billede af et dokument med tekniske oplysninger, der cirkulerer på internettet. Her beskrives en række detaljer for den skarpe letvægter, der efter planen skal leveres til kunderne allerede i Maj måned… altså lige om lidt.

I denne morgens artikel fabulerede vi lidt over, om en e-mail sendt til særligt udvalgte Ducatisti eventuelt kunne være optakten til et længere forløb med glimtvise læk (og måske en række teaser-videoer) for den nye Ducati Panigale V4 Superleggera.

Nu viser det sig efter nattens skriblerier – og efter lidt tiltrængt søvn – at sådan en video faktisk allerede blev uploadet på YouTube for 3 dage siden, og vi iler naturligvis med et opdaterende skriv, så du også får lejlighed til at se videoen.   

De første lækkede tekniske oplysninger var interessant læsning, men videoen herover er da et fedt supplement.

Bagstel udført i kulfiber, kulfiber hjul fra BST, kulfiber bagsvinger, STM tørkobling, fuldt Akrapovic udstødningssystem, den fedeste affjedring fra svenske Öhlins, toppen af poppen inden for bremser fra italienske Brembo, knastaksler udført i titanium og jeg skal komme efter dig.

Cool nok at den første teaser er gået i luften, hvor vi også får en snas af lyden når gashåndtaget vrides.

Vi glæder os rigtig meget til en række forhåbentligt kommende teasere.

Følger Ducati tidens trend med markedsføring af kommende modeller via en række appetitvækkende videoer, så får vi nemlig også inden de første forventningsfulde kunder modtager deres eksemplar en video, hvor Ducati Panigale V4 SL bliver fyret seriøst af.

Den gider vi godt se… og høre.

Hermed den første video vi kender til med supermodellen, og vi holder dig naturligvis opdateret lige så snart der er nyt.

Så husk nu at kigge indenfor med jævne mellemrum.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start