Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Potentielle modeller fra Norton

Det britiske selskab er så småt ved at finde fordfæste efter et hæsblæsende forår

Mikkel Sølvkjær
06/11-2020 kl. 06:00

Nyhederne fra Norton Motorcycles har ikke ligefrem været ensidigt positive over det sidste års tid, og da sorte skyer trak ind over den ikoniske virksomhed, var vi mange, der troede at selskabets historie sluttede brat.

En bedragerisk ledelse med Stuart Gardner i spidsen svindlede både kunder, investorer og samarbejdspartnere, men til sidst trådte indiske TVS Motors til og lod Norton leve trods den gigantiske skandale.
Udmeldingen fra Sudarshan Venu, en af topcheferne i TVS, lød på opmuntrende tendenser, og han forklarede, at den kommende indsats for briterne ikke bare bød på overlevelse, men på en ambition om global udbredelse af de legendariske modeller.

Fans af de aldrende engelske mærker vil begejstre sig over, at TVS rent faktisk lægger handling bag ordene, for nu har Norton indsendt en række ansøgninger på spændende modelnavne som registrerede varemærker.

Norton Atlas Nomad fra 2018

Det betyder, at vi med al sandsynlighed kommer til at se udvikling af flere modeller over de kommende år, og en del af de ansøgte navne ved European Intellectual Property Office peger på, at traditionen holdes i hævd, når det sker, for de fleste af navnene er kendt i forvejen.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder