Politiker beder om din hjælp - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Politiker beder om din hjælp

Ny Borgerliges Lars Boje Mathiesen beder danske motorcyklister om hjælp
Steffen F. Olesen
07/05-2022 kl. 06:01

I artiklen der er linket til nedenfor kan du læse, at politiker Lars Boje Mathiesen for nylig var inviteret i studiet hos Niels Becker fra High On Cars for at snakke om håndteringen af beslaglæggelse på baggrund af mistanke og spekulationer.

Når Lars Boje Mathiesen tager vesten af og træder ned fra talerstolen, er han nemlig intet mere end en helt almindelig motor-tosse som vi andre. Og han synes også, at der er noget helt galt med håndteringen af beslaglæggelser; som eksempelvis når Politiet mistænker, at du har manipuleret med dit køretøjs forureningsbekæmpende udstyr, beslaglægger køretøjet og stiller ejeren et super urimeligt ultimatum om, enten at få bilen tjekket på et autoriseret værksted eller kørt til skrot.
Begge to muligheder som med statsgaranti bliver en bekostelig affære, uagtet om du har gjort noget forkert eller ej, og derved med lethed kan betegnes som pest og kolera.

Videoen, som du blandt andet kan se via ovenstående link, har skabt tsunami-lignende bølger i andedammen, og der er ingen tvivl om, at bilfolket er glade for at Lars Boje Mathiesen har besluttet sig for at se nærmere på sagen.
Men vi er jo også nogle som blot bruger bilen til at komme fra A til B, og smider en ordentlig pose entusiasme og passion i motorcyklisme; hvad med os?

Det er der tilsyneladende flere der har spurgt politikeren om, og derfor rækker han nu ud i et opslag på Facebook hvor han skriver:
Jeg har brug for jeres hjælp derude. I ved jo at jeg er gået ind i kampen for vores biler. Men jeg får en del beskeder om problemer på MC området også. Det vil jeg gerne tage fat om. Men jeg ved ikke lige så meget om dette område som biler. Derfor har jeg brug for I kommer på banen. Så skriv endelig her eller i Messenger hvilke udfordringer I oplever, og hvem der er vidende på området, for så vil jeg tage på besøg og få klarlagt udfordringerne og se hvad der kan gøres.

Som du kan læse ligger Lars’ personlige interesse i bilernes verden, men anerkender samtidig, at der også er problematikker i forhold til motorcykler.
Så har du sat dig godt og grundigt ind i lovgivningen og mener, at der er noget helt galt med et eller flere af de nye tiltag fra Christiansborg, så har du nu muligheden for at sætte din politiske overbevisning på pause, smide en besked til Lars, og måske være med til at gøre livet lidt nemmere for folk som bare elsker motorcykler.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start